Pinkpop 2019 kaarten winnen? Stem op de Pinkpop top-100

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2018)

Heb jij ook zoveel goede herinneringen aan optredens op Pinkpop, maar heb je nog geen kaarten voor deze editie? Stem op de Pinkpop top-100 van KINK en maak kans op kaarten voor het festival in Landgraaf.

Pinkpop viert komend Pinksteren alweer de vijftigste editie en dat gaat gepaard met veel terugblikken. Op KINK radio kun je dat nu ook doen door te stemmen op jouw meest memorabele optredens uit de geschiedenis van het festival. Als je je stem uitbrengt maak je automatisch kans op tickets voor Pinkpop 2019. Stemmen doe je op de website van KINK.

Om wat inspiratie op te doen, hebben wij alvast 20 onvergetelijke momenten opgesomd. Denk bijvoorbeeld aan de snoekduik van Eddie Vedder in 1992, of de storm bij Metallica in 2014. Dit jaar belooft ook weer veel memorabele optredens op te leveren. Zo staan onder andere The Cure, Fleetwood Mac en Mumford & Sons op het podium in Langraaf.

Pinkpop 2019

Pinkpop 2018
Foto: Luca Bopp / Festileaks

Dit jaar viert Pinkpop zijn vijftigste verjaardag, en het volledige affiche is inmiddels bekend: Mumford & SonsThe Cure en Fleetwood Mac zijn de headliners. Het festival vindt plaats in het pinksterweekend: 8, 9 en 10 juni 2019. De kaartverkoop verloopt voorspoedig. In het eerste verkoopweekend zijn er namelijk 60.000 tickets verkocht. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar het Limburgse festival? Check in ons festivalrapport wat bezoekers van de afgelopen editie vonden. Ook kun je interessante artikelen uit de rubriek ‘50 jaar Pinkpop‘ lezen, zoals over de dance-acts die de afgelopen jaren op Pinkpop hebben gestaan.

Er zijn nog tickets te koop voor het evenement. Die kun je vinden op de officiële site.

Wil je alvast voorbereiden op wat je allemaal gaat horen op het festival? Luister dan ook onze Spotify Playlist.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2023

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 16-18 juni 2023
Line-up
Tickets Kopen