Pinkpop 2019 maakt vandaag het programma voor de camping bekend. Onder meer The Dirty Daddies verzorgt hier een optreden.

Er staat genoeg gepland voor het weekend. De eerste dag is er een silent disco. Verder verzorgen onder meer Joost en DJ Sander Hoogendoorn een deel van het zogenoemde ‘Campingtainment’. Check het overzicht van alle namen en de officiële aankondiging van Pinkpop hieronder.

 • LOS! DJ Team
 • Jaksnhyde
 • Fake Tits
 • DJ Broekie
 • Jip
 • Alex Ebs
 • Disco Tropicana DJ Team
 • The Dirty Daddies
 • DJ Sander Hoogendoorn
 • Carnaval-radio DJ Team + special guest
 • DJ’S Tango Takeover
 • DJ’s De Schijfrijders
 • Joost
 • DJ’s Tommi & Friend
 • Djacky

Dit jaar gaan de campings van het Limburgse festival één dag eerder open. Op deze dag is er ook al entertainment aanwezig.

The Dirty Daddies

De zevenkoppige coverband The Dirty Daddies is een graag geziene gast op festivals als Paaspop, Concert At Sea en Zwarte Cross. Ook vormen zij de enige coverband die ooit de AFAS Live heeft uitverkocht. De band speelt medleys van grote hits uit verschillende tijden. Dit jaar stonden ze onder meer op Paaspop. Ook spelen ze op de camping van Pinkpop.

Pinkpop 2019

Pinkpop
Pinkpop 2017 | Foto: Bart Heemskerk

Dit jaar viert Pinkpop zijn vijftigste verjaardag, en het volledige affiche is inmiddels bekend: Mumford & SonsThe Cure en Fleetwood Mac zijn de headliners. Het festival vindt plaats in het pinksterweekend: 8, 9 en 10 juni 2019. De kaartverkoop verloopt voorspoedig. In het eerste verkoopweekend zijn er namelijk 60.000 tickets verkocht. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar het Limburgse festival? Check in ons festivalrapport wat bezoekers van de afgelopen editie vonden. Ook kun je interessante artikelen uit de rubriek ‘50 jaar Pinkpop‘ lezen, zoals over de dance-acts die de afgelopen jaren op Pinkpop hebben gestaan. Ook kun je voor meer informatie op de officiële website terecht.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.