Pinkpopgangers opgelet! Het Limburgse festival presenteert vandaag het blokkenschema voor de aankomende editie.

Festivalgangers kunnen nu al begin met het uitstippelen van hun route langs de podia. De timetable staat sinds vandaag op de website en op de app. De Facebookpost van Pinkpop vind je hieronder.

Het blokkenschema invullen kan een flinke puzzel worden met namen als Fleetwood Mac, The Cure, Armin van Buuren en Mumford & Sons. Ook maakte de organisatie afgelopen maand bekend dat Izzy Bizu vervangen wordt door rapper Boef.

Over een maand gaat het festival officieel van start. Pinkpop blaast dit jaar vijftig kaarsjes uit, wat groots gevierd wordt. Zo bracht hoofdsponsor Brand de ”terugblikken” uit.

Pinkpop 2019

Pinkpop 2018
Foto: Luca Bopp / Festileaks

Dit jaar viert Pinkpop zijn vijftigste verjaardag, en het volledige affiche is inmiddels bekend: Mumford & SonsThe Cure en Fleetwood Mac zijn de headliners. Het festival vindt plaats in het pinksterweekend: 8, 9 en 10 juni 2019. De kaartverkoop verloopt voorspoedig. In het eerste verkoopweekend zijn er namelijk 60.000 tickets verkocht.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het Limburgse festival? Check in ons festivalrapport wat bezoekers van de afgelopen editie vonden. Ook kun je interessante artikelen uit de rubriek ‘50 jaar Pinkpop‘ lezen, zoals over de dance-acts die de afgelopen jaren op Pinkpop hebben gestaan.

Beluister uiteraard ook onze Spotify-playlist van de aankomende editie om alvast in de stemming te komen.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.