Altijd al eens willen weten hoe het er bij Zwarte Cross achter de schermen aan toe gaat of met welke saus Tante Rikie haar friet eet? Dit is je kans! Stel je vraag aan hét festivalfenomeen van de Achterhoek en wie weet geeft ze hoogstpersoonlijk antwoord op jouw prangende kwestie.

Komende week spreken we met een van de meest excentrieke festivaldirecteurs van ons land en jij bepaalt de vragen! Bij de organisatie van zo’n groot evenement komen duizend en één zaken kijken, maar wat vind jij specifiek interessant? Laat vóór donderdag 9 mei, 12:00 uur een reactie achter op onze Facebookpost of vul het onderstaande formuliertje in. We maken een selectie uit de leukste en interessantste vragen en wie weet lees je het antwoord volgende week terug. Kom maar op!

Stel je vraag aan Tante Rikie

Zwarte Cross 2019

Zwarte Cross 2018_poort
Foto: Dianne de Kievit / Festileaks

De 23e editie van de Zwarte Cross vindt plaats van 18 juli tot en met 21 juli 2019 in Lichtenvoorde. Onder meer ScooterKraantje PappieThe Mavericks en The Black Eyed Peas staan dit jaar op het affiche. Naast muziek en theater staat het festival natuurlijk bekend om zijn iconische motorcrosses.

Nog geen ticket voor Zwarte Cross 2019? Dan heb je pech. Kaartjes voor het festival zijn niet meer te verkrijgen: het evenement was al op de eerste verkoopdag uitverkocht.

Benieuwd hoe een weekendje op het festival wordt ervaren? Check dan ons festivalrapport en de hoogtepunten van afgelopen editie.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.