The Visual vervangt Georgia Anna Muldrow op Best Kept Secret 2019

BKS 2018
Foto: Jokko (Best Kept Secret 2018)

Georgia Anna Muldow heeft Best Kept Secret 2019 gecanceld. De organisatie heeft echter meteen bekendgemaakt dat The Visual de vervangende act is.

Een week voordat het feest losbarst in Hilvarenbeek hebben we een afzegger: Georgia Anna Muldow annuleert haar optreden op Best Kept Secret 2019. Of de zangeres de rest van haar tour cancelt is niet bekend. Ze staat onder andere ook op het affiche van Primavera 2019.

Maar niet getreurd, de organisatie heeft meteen een vervanger aangekondigd. The Visual maakt zijn opwachting op Best Kept Secret 2019. De Amsterdamse band staat op zondag 2 juni om 18.00 op stage Five.

Het festival heeft eerder al het blokkenschema en de food line-up volledig bekendgemaakt. Wij hebben alvast de lastigste clashes van het blokkenschema voor je uitgezocht. Voor nog meer voorpret kun je ook alvast naar wat eerdere onvergetelijke momenten terugkijken.

The Visual

The Visual is een jonge, Amsterdamse band. Ze maken donkere, romantische ballades om bij weg te dromen. Onlangs kwam hun debuutalbum Moments of Being uit. Met deze plaat op zak stonden ze eerder dit jaar op The Great Escape in Engeland. Nu is de band dus ook op de zondag van Best Kept Secret terug te vinden.

Best Kept Secret 2019

BKS 2018
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Best Kept Secret vindt dit jaar plaats in het laatste weekend van mei en begin juni. Op 31 mei, 1 en 2 juni 2019 strijkt het festival neer in Hilvarenbeek. Bon IverKraftwerk en Christine and the Queens zijn de headliners van dit jaar. Om alvast in de stemming te komen, hebben we de hoogtepunten van de eerste festivalshow van Christine and the Queens op een rijtje gezet.

Tickets voor het festival zijn nog altijd verkrijgbaar. Kaarten voor een weekend feest kosten je € 158,-. Voor één dag betaal je € 85,-. Meer informatie over het festival vind je op de website.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2023

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 9-11 juni 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen