Line-up WOO HAH! 2019 compleet met Lil Mosey en meer

5364
Woo Hah
Foto: Ruben den Boer / Festileaks

WOO HAH! kondigt vandaag de laatste namen aan. Onder meer Lil Mosey en Madeintyo vervoledigen het affcihe van het festival in Beekse Bergen.

Daarnaast staat ook onder meer Jacin Trill & Leafs op de planken. Deze voegen zich bij de eerdere bekendgemaakte namen als Travis Scott, BROCKHAMPTON en Stormzy toe. Check alle nieuwe namen en de officiële aankondiging hieronder.

Over twee maanden gaat het festival van start. De zondag is inmiddels uitverkocht. Ook wordt binnenkort de winnaar van het Pressure Cooker Project bekendgemaakt, die tijdens het evenement mag optreden.

 • Lil Mosey
 • Madeintyo
 • D-Block Europe
 • Bladee
 • Kevin
 • Jacin Trill & Leafs
 • Dopebwoy
 • Poke
 • Cry
 • Yung Internet
 • Deejay Abstract
 • Jamz
 • Supernova
 • What So Not
 • Places + Faces

Lil Mosey

Lathan Moses Echols, beter bekend als Lil Mosey, is een Amerikaanse rapper, zanger en songwriter. De rapper is pas 17 jaar oud, maar scoorde al hits als ”Noticed”, die op de 80e plek op de Billboard Hot 100 terechtkwam. Zijn debuutalbum Northsbest verscheen afgelopen oktober. Meer informatie vind je op zijn Facebookpagina.

WOO HAH! 2019

Woo Hah
Foto: Ruben den Boer / Festileaks

Ieder jaar verandert het festivalterrein van Beekse Bergen drie dagen lang in een paradijs voor liefhebbers van hiphop. Dan vindt WOO HAH! namelijk plaats. De editie van 2019 wordt gehouden van 12 tot en met 14 juli. Het is de tweede keer dat het festival drie dagen duurt en tevens de tweede keer op deze locatie.

Dit jaar zijn onder meer Travis Scott, BROCKHAMPTON, Rae Sremmurd en Stormzy aangekondigd. De voorgaande jaren ontving het festival al grootheden als J. ColeA$AP Rocky en Cypress Hill. De zondag is inmiddels uitverkocht. Voor meer informatie en voor de overige tickets kun je terecht op de website van het festival.

Wil je weten hoe de vorige editie werd ervaren door bezoekers? Bekijk dan zeker ons festivalrapport.

Linksvoor te vinden bij meet-ups, FESTEN of andere Festileaksfeestjes. Dol op elektronische beukplaten, harde festivalanthems en glitterende disco. Zingt bij The National, stampt bij Paul Kalkbrenner, danst bij Oscar And The Wolf en Dua Lipa en springt bij Cage The Elephant. Hoopt ooit Michael te vinden op de festivalweides.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.