Zaterdagtickets Rock Werchter 2019 uitverkocht

Photo: Jokko, Rock Werchter 2018

Wie graag nog een kaartje had gekocht voor de zaterdag van Rock Werchter moet nu de hoop vestigen op de wachtlijst. Alle zaterdagtickets zijn volledig de deur uit.

Wie graag Mumford & Sons, Florence + The Machine en Macklemore wouden zien op Rock Werchter, is er aan voor de moeite. Nadat eerder bekend werd gemaakt dat er nog 1000 kaarten vrij kwamen voor zaterdag 29 juni, zijn deze nu helemaal uitverkocht. Het festival biedt wel de mogelijkheid aan om je in te schrijven voor een wachtlijst. Mochten er nieuwe tickets in de verkoop komen, krijg je hier meteen een melding van.

Er zijn nog wel combitickets en kaarten voor overige dagen beschikbaar. Op deze dagen spelen onder andere The CureP!nkMuse en Tool. Wil je weten wie er nog allemaal op de planken staan? Check dan het blokkenschema.

Rock Werchter 2019

Rock Werchter 2018
Photo: Festileaks

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van 27 tot en met 30 juni. Tickets zijn te koop via de website. Met de bevestigingen van onder meer The CureP!nkMuseFlorence & The MachineTool en Mumford & Sons is het affiche van het Belgische festival rond.

Wil je weten hoe het vorig jaar was op het Belgische festival? Check dan alles over de afgelopen editie in het Festivalrapport.

Wil je alvast in de stemming komen voor het festival? Beluister dan ook onze Spotify-playlist van het evenement.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen