Jan Smeets wil Marco Borsato alleen als headliner op Pinkpop

Jan Smeets
Foto: Kamiel Scholten (Festileaks)

Dag twee van Pinkpop 2019 is in volle gang. Vanavond staat onder andere Armin van Buuren nog op het programma. Vandaag werd bekend dat Marco Borsato een van de gastoptredens geeft tijdens de show van Van Buuren. Jan Smeets reageerde vandaag op het nieuws en ging in op zijn hoogtepunt van de eerste festivaldag.

Dat Marco Borsato, Davina Michelle en John Ewbank een gastoptreden geven bij Armin van Buuren is vandaag bevestigd. Marco Borsato stond nog nooit eerder op Pinkpop, maar het is wel vaker dan eens overwogen. In een interview met RTL Boulevard zei Smeets het volgende:

“Maar ik wil hem dan alleen als headliner. Tot nu toe hebben we daar nooit plek voor gehad.” Wie weet dat de zanger in de toekomst wel op het affiche staat. “Ik sluit het niet uit.”

Photo: Bart Heemskerk / Pinkpop 2019

In berichtgeving van Shownieuws kijkt de organisatie goed terug op de eerste festivaldag van de 50e editie. Ze zijn trots dat het allemaal door heeft kunnen gaan ondanks de onheilspellende weerberichten.

“Het ging fantastisch ondanks de soms forse wind”, aldus Jan. “Alles is goed verlopen. Het is bijna ongelooflijk, zeker als je bedenkt dat er allerlei festivals en evenementen in het land werden afgelast vanwege het weer. We hebben onszelf dan ook de hele dag gefeliciteerd.”

Ook werd gevraagd welke act hem het meest was bijgebleven, maar daar hoefde hij niet lang over na te denken. “Golden Earring! Dat was fantastisch. Wat een band!”.

Festivalrapport Pinkpop 2019

Was jij op Pinkpop dit jaar? Wij willen graag weten wat je van het festival vond. Je kunt hieronder punten geven aan het festival. In september concluderen we welke festivals het tofste waren tijdens de Festileaks Festival Awards. Deelname is vrijwillig en anoniem.

[awards poll=”festileaks-festival-awards-2019″ festival=”pinkpop”]

Pinkpop 2019

Pinkpop 2019
Photo: Monique Biermans / Festileaks

De 50e editie van Pinkpop werd gehouden in het pinksterweekend, van 8 t/m 10 juni in Landgraaf. Onder meer Mumford & SonsThe Cure en Fleetwood Mac. Met Festileaks hoefde je niks te missen van het festival: check bijvoorbeeld alle live-updates van het festival op onze site, Facebook en Instagram. Ook kun je interessante artikelen uit de rubriek ‘50 jaar Pinkpop‘ lezen, zoals over de dance-acts die de afgelopen jaren op Pinkpop hebben gestaan. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële website.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen