Datum Zwarte Cross 2020 bekend

Zwarte Cross 2016
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Crossliefhebbers kunnen het weekend van 16 tot en met 19 juli alvast vrij houden voor de Zwarte Cross 2020. Ondanks dat de meest recente editie pas op donderdag van start gaat, is de datum van het festival in Lichtenvoorde voor volgend jaar nu dus al bekend.

Aanstaande donderdag gaat het feest in Lichtenvoorde weer van start. Met namen als  Scooter, White LiesKraantje Pappie en De Staat lijkt het dak er weer vanaf te gaan. Daarnaast zijn er een aantal tips waar Zwarte Cross-directrice Tante Rikie je veel meer over kan vertellen. Ben jij er komend weekend bij? Check dan zeker de Festival Paklijst en de 10 must-haves voor de Zwarte Cross.

In een nieuw programmaboekje is de datum voor de editie van 2020 terug te vinden. Daarnaast is er direct informatie over de kaartverkoop te zien. De normale kaartverkoop gaat op zaterdag 23 november van start. Wil je mee doen aan de cross? Dan kan je je al op 2 november verzekeren van inschrijving.

Photo: Festileaks

Zwarte Cross 2019

Zwarte Cross 2017

De 23e editie van de Zwarte Cross vindt plaats van 18 juli tot en met 21 juli 2019 in Lichtenvoorde. Het evenement was al op de eerste dag van de verkoop uitverkocht. Onder meer ScooterKraantje Pappie en The Mavericks kleuren dit jaar het affiche. Naast muziek en theater staat het festival bekend om zijn iconische crosses, zoals de naam al doet vermoeden. Benieuwd hoe een weekendje in Lichtenvoorde wordt ervaren? Check dan ons festivalrapport.

Zwarte Cross Logo

Zwarte Cross 2024

Locatie
Nederland
Lichtenvoorde, Nederland
Datum 18-21 juli 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam