Poster Spotting: komt Tame Impala eindelijk naar Down The Rabbit Hole in 2020?

1799
DTRH
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Elk geruchtenseizoen is het weer raak: zelfgemaakte festivalposters. Ze kloppen eigenlijk bijna nooit, maar het is ó zo leuk om er naar te kijken. In ‘Poster Spotting’ schotelen we je de meest leuke, interessante en realistische posters voor en laten we er ons ‘professioneel oog’ op los. Dit keer: Down The Rabbit Hole 2020!

Down The Rabbit Hole 2019 was een memorabele editie, maar ondanks alle mooie herinneringen is het nu tijd om vooruit te blikken naar volgend jaar! Wordt dit hét jaar dat Tame Impala eindelijk naar de Groene Heuvels afreist? En hoe zit het met de rest van de gedroomde line-up? We nemen deze zelfgemaakte poster van een forumlezer met jullie door!

De headliners

Festivaldirecteur Ide Koffeman heeft al in meerdere interviews laten weten dat Tame Impala een gewilde naam is voor het festival. Niet alleen de organisatie staat hierom te springen, maar ook de festivalbezoekers. Zeker met het vierde album The Slow Rush op komst, is de kans groot dat de band weer in Europa op tour zal gaan in 2020. Een bezoekje in het konijnenhol is daarom zeker geen gek idee. Ook zien we The Strokes als headliner op de poster. De band heeft voor 2020 al een paar festivaldata op de agenda, dus een tussenstop in de Groene Heuvels is mogelijk. Als derde headliner niemand minder dan Pixies, die ook net een nieuw album hebben uitgebracht. Een week na Down The Rabbit Hole staan de heren op Mad Cool, dus dan zijn ze al in de buurt!

Sub-headliners

Als ‘sub-headliners’ zien we nog veel grote namen zoals Beck, FKA Twigs en Pusha T. Vooralsnog hebben deze namen nog geen schema waar we op zouden kunnen baseren dat hun komst naar het festival realistisch is. Hetzelfde geldt voor namen als Lizzo en Gregory Porter. Mura Masa heeft een tour begin 2020, waarme hij Nederland al aandoet. De kans is daarom klein dat zij tijdens het festivalseizoen terug zullen keren naar ons klein landje.

Verder op de poster

Sam Fender is een kanshebber, zeker omdat hij dit jaar zijn optreden op het festival af zei. Terugkomen om zijn afwezigheid in 2019 goed te maken is zeker een mogelijkheid. Ook talent van eigen bodem zoals Eefje de Visser zou zomaar in de Groene Heuvels kunnen verschijnen, zeker nu ze een nieuw album op zak heeft. In onze interview met haar liet ze al weten dat ze in 2020 een grote tour gaat doen. En natuurlijk ontbreekt op deze poster D.C. Fontaines niet. De hype rondom de band is groot, al helemaal na hun optreden op Lowlands. Als de heren zo door blijven gaan en Down The Rabbit Hole aandoen volgend jaar, is dat gegarandeerd feest.

Down The Rabbit Hole 2020

Down The Rabbit Hole 2020

DTRH
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Down The Rabbit Hole. Dat is waar je bent wie je bent wanneer niemand je kan zien. Ooit ontstaan als spin-off van Lowlands, inmiddels zo veel meer dan dat. Verwacht op Down The Rabbit Hole (wij mogen ‘DTRH’ zeggen) een positieve en gebalanceerde line-up voor de fijnproever, aangevuld door te gekke feestjes en mensen met een gezonde dosis levenszin.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

In 2020 moeten we een jaar overslaan: door het aanhoudende coronavirus gaat het festival niet door. Onder andere Disclosure, FKA twigs en Tyler, The Creator sierden het affiche. Zoek nog een beetje troost van de afgelasting met behulp van onze playlist:

Chef Planning en manusje-van-alles bij de FL feestcommissie. Student Kunst en Economie. Binnen het team bekend als de nerd die alle series kijkt. Geobsedeerd met Tame Impala en Arctic Monkeys maar kent ook alle foute twerkhits. Op festivals vaak achter de schermen aan het werk, maar in mijn vrije tijd ook wel front row te vinden als de gillende en huilende fangirl.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.