Speciale kaarten Sziget 2020 voor beperkte tijd in de verkoop

sziget
Photo: Rock Star Photographers

Vandaag om 12:00 uur is de verkoop van Sziget 2020 begonnen. Koop jij de eerste 24 uur een 7-day pass? Dan krijg je naast de beste prijs voor je ticket ook nog eens een exclusieve Szitizen Prime-goodiebag.

Vandaag om 12:00 uur zijn de eerste kaarten voor Sziget 2020 in de voorverkoop gegaan. Wil je graag zo een Szitizen Prime-goodiebag? Dan is snel zijn de boodschap! Koop een 7-day pass voor €299,- binnen de 24 uur. Deze exclusieve kans is tot morgen, 15 november 12:00 uur beschikbaar. Na deze 24 uur zal de prijs van het ticket tevens verhoogd worden.

Wat zit er nu allemaal in deze goodiebag? Zo kun je onder meer sokken, een tas en nog veel meer van deze exclusieve spullen verwachten. Voor meer informatie over deze actie kun je terecht op de officiële website van het festival.

Vorig jaar stonden onder meer  Ed SheeranFlorence + The MachineFoo Fighters en festivalact van het jaar The National op de planken van het Hongaarse festival. Op dit moment zijn er nog geen acts bevestigd. Wil je weten wie er kanshebber zijn? Check dan het geruchtenoverzicht. Verder heeft het evenement de wishlist geopend. Zo kun je de boekers helpen met het bouwen van je favoriete line-up.

Sziget 2020

Sziget 2019
Photo: Dianne de Kievit / Festileaks

Sziget is een van de grootste festivals van Europa en vindt plaats in augustus op het Óbudai-eiland, in hartje Boedapest, Hongarije. Het festival trekt een publiek uit heel Europa en draait niet enkel om muzikale toppers als Ed SheeranFlorence + The MachineFoo Fighters en festivalact van het jaar The National. Het festival voelt aan als één groot pretpark, maar dan zonder achtbanen en met een circus, bordspellen en Koreaanse acrobatiek.

  • Locatie: Óbudai-eiland, Boedapest, Hongarije
  • Datum: 5 tot en met 11 augustus 2020
  • Tickets: start donderdag 14 november om 12:00 uur
  • Voor meer informatie bezoek je de website van het festival.