Sziget 2020 opent de wishlist

1619
sziget
Photo: Rock Star Photographers

De organisatie van Sziget 2020 heeft vandaag de wishlist geopend. Jij kan de boekers van het Hongaarse festival dus helpen met het bouwen van je favoriete line-up.

Heb jij plannen om volgend jaar naar Sziget te gaan en wil jij daar jouw favoriete artiesten zien? Dat kan! Je kunt vanaf vandaag namelijk jouw persoonlijke wensen doorgeven aan de boekers van het festival in Boedapest. Je kunt je lijst invullen via deze site.

Er zijn op dit moment nog geen namen bekend voor de komende editie van Sziget. Er gaan wel wat geruchten over wie er volgend jaar op het affiche zouden kunnen staan. Deze hebben wij voor je op een rijtje gezet in het geruchtenoverzicht.

Het Hongaarse festival had vorig jaar prachtige namen op de line-up staan. Onder meer Foo Fighters, Martin Garrix, Macklemore, Twenty One Pilots en festivalact van het jaar The National stonden op de planken. Benieuwd hoe het eraan toe ging op de afgelopen editie? Check dan vooral de aftermovie!

Sziget 2020

The National Matt Berninger
Photo: Rock Star Photographers

Sziget is een van de grootste festivals van Europa en vindt plaats in augustus op het Óbudai-eiland, in hartje Boedapest, Hongarije. Het festival trekt een publiek uit heel Europa en draait niet enkel om muzikale toppers als Ed Sheeran, Florence + The Machine, Foo Fighters en festivalact van het jaar The National. Het festival voelt aan als één groot pretpark, maar dan zonder achtbanen en met een circus, bordspellen en Koreaanse acrobatiek.

  • Locatie: Óbudai-eiland, Boedapest, Hongarije
  • Datum: 5 tot en met 11 augustus 2020
  • Tickets: Nog niet bekend
  • Voor meer informatie bezoek je de website van het festival.
Hallo! Ik ben Job en ik kom uit het pittoreske Oud Gastel in Brabant. Festivals zijn mijn grootste hobby, ik ben iedere zomer wel op een aantal festivals te vinden. Sziget is mijn favoriete festival en mijn favoriete bands zijn Foo Fighters, Muse, Editors en U2. Daarnaast hou ik ook heel erg van techno!