Lyrics Quiz: Hoe goed ken jij de songteksten van Post Malone?

Posty

Post Malone staat dit jaar als ietwat verrassende headliner op Pinkpop 2020. Dit leverde wat gemengde emoties op bij bezoekers. Maar blij of niet, de komst van ‘Posty’ naar Landgraaf is een feit. Ken jij al zijn nummers al of moet je nog even hard oefenen voor Pinkpop? Test het in de Lyrics Quiz!

Post Malone is een van de grootste artiesten van dit moment. Hij is dit jaar de meest beluisterde artiest op Spotify en heeft in totaal 6,5 miljard streams behaald. Een artiest van wereldformaat dus. Met zijn in september uitgebrachte album Hollywoods Bleeding heeft hij genoeg materiaal om ons te vermaken deze zomer. Komend jaar speelt ‘Posty’ op Pinkpop, Tinderbox in Denenmarken, Lollapalooza Stockholm en is hij grote kanshebber voor Rock Werchter 2020. Ben jij klaar voor Post Malone? Kom erachter met de Lyrics Quiz!

Best Tracks

Eerder hebben wij jullie gevraagd om te stemmen op de Best Tracks van Post Malone. Dit is de uiteindelijke lijst geworden. Wij hebben de nummers in een afspeellijst gezet zodat je van je favoriete nummers van Post Malone kunt genieten en goed kunt oefenen voor Pinkpop.

Post Malone

Posty

Posty is on fire! De Amerikaanse rapper Post Malone brak in 2018 alle records na de release van zijn tweede album Beerbongs & Bentleys. Inmiddels heeft ook al een derde plaat het levenslicht gezien. Met Hollywood’s Bleedingstaat het icoon ook komend jaar weer hoog op de festivalaffiches. Ondanks dit relatief kleine aantal studiowerken heeft Post Malone toch al een groot aantal hits op zijn naam staan. ‘Psycho’, ‘White Iverson’, ‘Rockstar’, ‘Better Now’ en ‘I Fall Apart’ zijn slechts een kleine greep uit zijn indrukwekkende oeuvre.

De rapper speelde in het verleden op Pukkelpop en Woo Hah! en was in 2018 te zien op onder andere Rock Werchter en Rock en Seine. In 2019 kon je Post Malone op andere Bonnaroo, Reading + Leeds en Sziget zien. De artiest headlinet komend jaar de zaterdag van Pinkpop.