Paaspop streamt dit weekend verschillende optredens

Paaspop 2019
Photo: Bart Heemskerk (Paaspop 2019)

Paaspop verzacht dit weekend de pijn door heel veel live beelden te tonen op de website. Het festival had de opening van het festivalseizoen moeten zijn, maar dat gaat door het coronavirus niet door.

Paaspop laat het paasweekend, ondanks het coronavirus, niet ongemerkt voorbijgaan. Het festival zorgt dat je ook thuis feestelijk het weekend door kan. Op de website van Paaspop staat onder andere een exclusief huiskamerconcert van Di-Rect klaar. Daarnaast kun je iedere avond meekijken met Paaspop Clubbing. Zo haal je de clubnacht van het Brabantse festival zo je huiskamer in.

Als kers op de taart heeft het festival beelden van eerdere edities verzameld. Daarin zie je onder meer Dropkick Murphy’s in 2011, Skunk Anansie in 2013 en Underworld in 2016 voorbij komen. Zo hoef je dit weekend toch niet helemaal zonder Paaspop door te brengen.

Coronavirus en festivals

De verspreiding van het coronavirus (COVID-19) heeft groeiende consequenties voor festivals wereldwijd. Artiesten zeggen af, festivals worden geannuleerd en overheden stellen maatregelen op.

Omdat het met het naderende festivalseizoen onduidelijk is hoe het virus zich de komende maanden ontwikkelt, blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het coronavirus en festivals via onze speciale pagina. Je vindt er een liveblog, het laatste nieuws, statements van festivals en een duiding van cruciale momenten de komende tijd.

Paaspop 2020

Paaspop 2019
Photo: Bart Heemskerk (Paaspop 2019)

Zoals de naam doet vermoeden, vindt Paaspop elk jaar met Pasen plaats. Het festival biedt een gevarieerd muziekprogramma op een dozijn podia. Daarnaast vind je op het terrein genoeg knettergekke randactiviteiten en geheime feestjes. Ook is het terrein in Schijndel heel mooi aangekleed, met felle kleuren en lichtschermen waar je hoofd van gaat duizelen.

Vanwege maatregelen omtrent het coronavirus kan Paaspop in 2020 niet plaatsvinden. Onder meer Chef’SpecialKensington, Krezip en Danny Vera stonden op het affiche. Voor meer info kun je terecht op onze speciale festivalpagina.

  • Locatie: Schijndel, Nederland
  • Datum: 10-12 april 2020 (AFGELAST)