Marshmello naar Pinkpop 2020

De organisatie van Pinkpop maakt zojuist de komst van Marshmello bekend. De Amerikaan sluit na Post Malone de zaterdag van het Limburgse festival af.

De producer schittert op het affiche naast onder meer Red Hot Chili Peppers, Post Malone, Twenty One Pilots en Anderson .Paak die eerder al aangekondigd werden. Tickets voor de 2020 editie van het festival zijn inmiddels al te koop. De voorverkoop is goed van start gedaan, en de eerste helft van de kaartjes zijn al verkocht.

De laatste keer dat Marshmello in Europa te zien was, was in 2019. Destijds stond de Amerikaan op onder meer Balaton Sound. Tijdens die tour kwam de artiest niet naar Nederland. Dit jaar is er dus wel de kans hem dichterbij huis te zien.

Marshmello

Sinds Marshmello in 2015 toetrad tot de scene, is zijn ster snel rijzende. Hij werd bekend met remixes van Zedd. Daarna kwamen al snel de megahits ‘Silence’ en ‘Friends’. De dj werkte al samen met veel grote artiesten, waaronder Khalid, Bastille en Selena Gomez. Aankomende zomer staat de producer op Pinkpop, waar hij na headliner Post Malone de zaterdag afsluit.

Pinkpop 2020

Pinkpop 2018
Photo: Boy Janissen / Festileaks

Pinkpop is het oudste jaarlijks terugkerende festival ter wereld. Het festival kent een vaste formule: drie dagen lang, drie van de allergrootste acts van deze planeet, aangevuld met een divers dagprogramma. En veel meer dan dat moet het ook niet zijn. Verwacht geen gigantische randprogrammering of sprookjesachtige locaties. Het draait om de muziek op Pinkpop: kwalitatief goede, bewezen muziek. 

In 2020 vindt Pinkpop voor het eerst in het 51-jarige bestaan van het festival geen plaats, wegens het coronavirus. Red Hot Chili Peppers, Post Malone en Guns N’ Roses sierden oorspronkelijk de poster. Had je al kaarten gescoord om je favoriete bands te zien? Wie weet biedt onze Spotify-playlist nog enige troost. Beluister hem hieronder:

Pinkpop Logo

Pinkpop 2025

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 20-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen