Ticketverkoop Pinkpop 2020 goed van start

Die Antwoord - Pinkpop 2019
Photo credit: Bart Heemskerk / Pinkpop 2019

De ticketverkoop voor Pinkpop 2020 loopt vlot volgens Festivaldirecteur Jan Smeets. Mr. Pinkpop schat dat er al zo’n helft van de tickets verkocht zijn.

Nooit eerder kon je zo vroeg een ticket voor Pinkpop scoren. Afgelopen edities konden tickets voor Pinkpop pas in het voorjaar gekocht worden, na de jaarlijkse persconferentie in Paradiso. Na de bekendmaking van de vroege kaartverkoop liet de organisatie weten ook de persconferentie af te schaffen.

Met de grote verandering lijkt de kaartverkoop goed te gaan. Smeets laat weten dat vooral de vrijdag, met headliner Red Hot Chili Peppers, goed verkoopt. Twijfel je nog om een ticket te kopen? Wacht dan niet te lang en koop je ticket!

Pinkpop 2020

Pinkpop 2018
Photo: Boy Janissen / Festileaks

Pinkpop is het oudste jaarlijks terugkerende festival ter wereld. Het festival kent een vaste formule: drie dagen lang, drie van de allergrootste acts van deze planeet, aangevuld met een divers dagprogramma. En veel meer dan dat moet het ook niet zijn. Verwacht geen gigantische randprogrammering of sprookjesachtige locaties. Het draait om de muziek op Pinkpop: kwalitatief goede, bewezen muziek. 

In 2020 vindt Pinkpop voor het eerst in het 51-jarige bestaan van het festival geen plaats, wegens het coronavirus. Red Hot Chili Peppers, Post Malone en Guns N’ Roses sierden oorspronkelijk de poster. Had je al kaarten gescoord om je favoriete bands te zien? Wie weet biedt onze Spotify-playlist nog enige troost. Beluister hem hieronder:

Pinkpop Logo

Pinkpop 2025

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 20-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen