Advertisement

Poll: Naar welke festivalacts kijk jij uit in 2020?

Pinkpop 2017 | Foto: Bart Heemskerk

Het festivalseizoen 2019 lijkt alweer zo ver weg. We zitten dan inmiddels ook in de donkere maand januari. Maar deze week is het met Eurosonic/Noorderslag al tijd voor het eerste festival van het jaar. Het perfecte moment om eens vooruit kijken en jullie te vragen naar welke festivalacts jullie het meest uitkijken in 2020!

Van Guns N’ Roses op Pinkpop tot Pearl Jam op Rock Werchter. Van Aerosmith op Graspop tot Paul McCartney op Glastonbury. Of ga jij liever los op Disclosure of Kendrick Lamar? Kortom, naar welke festivalacts kijk jij het meeste uit in 2020?

Naar welke festivalacts kijk jij uit in 2020?

View Results

Laden ... Laden ...

Enkele maanden geleden vroegen we naar jullie droom-acts voor dit seizoen. Toen er nog geen line-ups bekend waren en dromen nog dromen waren. De Top 10 zag er zo uit! Kan jij jouw favoriete festivalact komende zomer zien?

Al enig idee wie er in augustus op bijvoorbeeld Pukkelpop of Lowlands zal staan? Discussieer mee op ons forum!

Festileaks op Spotify

DTRH
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Helemaal op de hoogte blijven? Volg onze afspeellijsten op Spotify. Niet alleen vullen we de festival-afspeellijsten aan met de laatste bevestigingen, maar je vindt hier ook de ‘Festileaks 50’: de 50 favoriete tracks van het moment, gekozen door de Festileaks-redactie.