Best Kept Secret 2021 bevestigt Khruangbin en King Gizzard

Khruangbin
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Khruangbin en King Gizzard & The Lizard Wizard komen naar Best Kept Secret 2021. Het Brabantse festival vult daarmee de poster met ook The Strokes en Massive Attack verder aan.

Dit maakt het festival bekend op de website. King Gizzard & The Lizard Wizard lieten eerder al weten naar Nederland af te reizen. Andere namen op de line-up in Hilvarenbeek zijn The National en Jamie XX.

Wil je bij Best Kept Secret zijn dan kan dat nog. Voor het festival zijn nog kaarten te koop, maar je kan ze ook winnen. Doe samen met vier vrienden met met FestiLeagues en win tickets voor 18 festivals, waaronder Best Kept Secret 2021!

Best Kept Secret 2021

Best Kept Secret
Photo: Ben Houdijk / Best Kept Secret Festival

Best Kept Secret vindt doorgaans plaats op het evenemententerrein van de Beekse Bergen en heeft daarmee een prachtige natuurlijke omgeving. Zo kijk je vanaf het terrein over het Victoriameer, waar je op de warmere dagen ook nog eens heerlijk kunt pootjebaden.

Grote headliners met aan de onderkant van de poster nog heel veel te ontdekken: dat typeert de line-up van dit festival. Dit jaar moeten we helaas overslaan. Door het coronavirus kan BKS deze zomer niet plaatsvinden. Voor de 2020-editie stonden o.a. The StrokesThe NationalMassive Attack, Fontaines D.C. en Metronomy op het affiche.

Inmiddels is een groot deel van de line-up voor Best Kept Secret 2021 al bekend. Onder meer The Strokes, The National en Massive Attack keren terug op het affiche, terwijl ook Jamie XX zijn opwachting gaat maken.

Beluister onze Spotify-playlist van Best Kept Secret om je toch een beetje op het festival te kunnen wanen deze zomer:

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2024

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 7-9 juni 2024
Line-up
Disclosure
Justice
PJ Harvey
Tickets Kopen