Pukkelpop 2021 teast nieuwe aankondiging

Photo: Pukkelpop – JOKKO

Pukkelpop 2021 heeft een nieuwe teaser gedeeld op de social media kanalen. In het bericht laat de organisatie van het festival weten dat er aankomende donderdag om 11:00 een nieuwe aankondiging komt. Zou de line-up van Pukkelpop 2021 eindelijk bekendgemaakt worden?

Eerder dit jaar deelde Pukkelpop ook al een aankondiging. Met dit bericht hintte de organisatie naar de doorgang van Pukkelpop 2021. Het zou zomaar kunnen dat het Belgische festival met deze nieuwe teaser hint naar het bekendmaken van de line-up! Aangezien er veel lazers aanwezig zijn, kunnen we misschien wel de eerste namen van de Boiler room te weten komen.

Ondanks dat het affiche van Pukkelpop 2020 altijd onbekend is gebleven, maakte festivalbaas Chokri Mahassine al bekend de line-up voor 2021 niet hetzelfde wordt. De organisatie van het festival gaat kijken wat het beste is, het is niet per se het doel om het affiche van 2020 na te bootsen. De line-up van 2021 kan dus wezenlijk verschillen van de geplande line-up voor 2020. Wie we daar hadden verwacht? Wat dacht je van Rage Against The Machine, The Weeknd of Foo Fighters?

Pukkelpop 2021

Photo: Pukkelpop – JOKKO

Pukkelpop telt doorgaans zo’n tien podia, meer dan tweehonderd artiesten en een prachtige festivalweide. Het festival staat bekend als een gigantisch feest en legt mede daardoor ook steeds meer de focus op elektronische muziek en hiphop. Toch blijft het grootste deel van het programma bestaan uit bands. Op Pukkelpop 2019 sierden onder andere Tame Impala, Twenty One Pilots en The National (2x) het affiche. Verder maakt het festival steevast indruk met een schitterend aangeklede locatie.

  • Locatie: Kiewit, België
  • Datum: 19 t/m 22 augustus
  • Tickets: €215 voor een combiticket en €105 voor een dagticket
  • Voor meer informatie check je de officiële site van het festival
Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2023

Locatie
België
Hasselt-Kiewit, België
Datum 17-20 augustus 2023
Tickets Dagkaarten vanaf €119. Combitickets vanaf €265. Kopen