Lowlands 2021 start met opbouw festivalterrein: check de eerste foto’s

1404
Lowlands 2019 Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

De zomervakantie is begonnen en dat betekent dat Lowlands 2021 steeds dichterbij komt. Hoogtijd om te beginnen met de voorbereidingen. Zo is de organisatie vandaag begonnen met het opbouwen van het festivalterrein.

Op deze regenachtige dag worden de eerste bouten van het festivalterrein in elkaar gevezen. In de komende weken wordt er hard gewerkt in Biddinghuizen. Zo is de organisatie helemaal klaar om jullie over een kleine twee maanden met open armen te ontvangen.

Daar is het licht op het einde van tunnel. Op vrijdag 20 augustus gaat het festival officieel van start. Artiesten als StormzyThe Chemical Brothers en Bring Me The Horizon staan op het affiche. Daarnaast is het comedyprogramma ook al bekend gemaakt. Wie een ticket heeft, mag van geluk spreken. De laatste kaarten waren op minder dan drie seconden de deur uit. Met andere woorden het festival is helemaal uitverkocht.

Lowlands 2021 From Home

Dit weekend geen Lowlands. Alweer. Dat hakt erin, maar aan ons allen de taak om de vibe van het door ons zo geliefde polderfestival springlevend te houden. Het is dus (toch nog) Lowlands-week op Festileaks. We pakken de hele week uit met tal van specials rondom Lowlands: van een online escape room, via een reeks terugblikken en artiest spotlights tot een verkiezing naar de beste LLine-up ooit. Share the LLove!

Sinds 2013, elke zomer ergens wel op een festival te vinden. Rock Werchter is zoiets als een tweede thuis en een mega fan van Mumford & Sons en Florence + The Machine. P.s.: biertjes zijn altijd welkom :)