Paaspop 2022 bevestigt onder meer The Opposites, Chef’Special en Froukje

De eerste namen voor Paaspop 2022 zijn een feit! Naast bovengenoemde namen zijn ook Paul Kalkbrenner, The Chainsmokers en White Lies bevestigd. Als kers op de taart is ook onthult vanaf wanneer je tickets kan scoren: 18 december, vanaf 11:00.

Veel van de bevestigde namen hebben in de afgelopen twee jaar al eens op het affiche van Paaspop gestaan. Zo behoorden Chef’Special, Kensington en Davina Michelle bijvoorbeeld tot de line-up van 2020. Voor 2021 waren onder meer Froukje, Dool, Paul Kalkbrenner en Floor Jansen gestrikt. De organisatie van Paaspop laat weten al helemaal klaar te zijn voor de 2022 editie. Op de socials schrijft het festival: “na twee jaar van afwezigheid is het tijd om terug te keren naar de legendarische festivalgronden van Paaspop in Schijndel voor de meest spectaculaire editie ever!”

Check alle bekendgemaakte namen van het festival hieronder:

 • The Chainsmokers
 • Paul Kalkbrenner
 • Chef’Special
 • Davina Michelle
 • DI-RECT
 • Eagles of Death Metal
 • Floor Jansen
 • Frenna
 • Kensington
 • Maan
 • The Opposites
 • Rolf Sanchez
 • Suzan & Freek
 • White Lies
 • Antoon
 • Bazart
 • Bilal Wahib
 • Blues Pills
 • Dool
 • Froukje
 • Goldband
 • Hang Youth
 • Joost
 • Josilvyo
 • Kevin
 • Sevn Alias
 • Kakkmaddafakka
 • Lijpe
 • Miles Kane
 • Pokey Lafarge
 • Postmodern Jukebox
 • S10
 • Shame
 • Shantel & Bucovina Club Orkestar
 • Sloper
 • Son Mieux
 • The Vices
 • Wispering Sons

The Opposites

Het Amsterdamse rapduo Willy en Big2, beter bekend als The Opposites, begon vijftien jaar geleden als duo. In de jaren die daarop volgden hebben ze vele hits voortgebracht, waarmee ze zijn uitgegroeid tot een echte festivalact. Zo hebben de heren onder andere op Pinkpop en Lowlands gestaan. Helaas heeft het duo sinds 2013 geen gezamenlijke plaat meer uitgebracht en tot de zomer van 2019 had het duo ook al jaren niet meer samen opgetreden. Op Appelsap dat jaar vond er echter een reünie plaats, waarna ze tevens op Pukkelpop 2019 stonden. Ook gaven ze een geheim optreden in Sexyland op Lowlands 2019. In 2022 is het duo op Paaspop te vinden.

Paaspop 2022

Paaspop 2019
Photo: Bart Heemskerk (Paaspop 2019)

Zoals de naam doet vermoeden, vindt Paaspop elk jaar met Pasen plaats. Het festival biedt een gevarieerd muziekprogramma op een dozijn podia. Daarnaast vind je op het terrein genoeg knettergekke randactiviteiten en geheime feestjes. Ook is het terrein in Schijndel heel mooi aangekleed, met felle kleuren en lichtschermen waar je hoofd van gaat duizelen.

Voor 2022 staan onder andere The Chainsmokers, The Opposites en Paul Kalkbrenner op het affiche.

 • Locatie: Schijndel, Nederland
 • Datum: 15 t/m 17 april, 2022
 • Tickets: Weekendtickets zijn uitverkocht. Dagtickets gaan 19 februari in de verkoop vanaf €59,-
 • Meer informatie vind je op de website van het festival.

Paaspop Logo

Paaspop 2022

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 15-17 april 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.