Sziget maakt info over datum en kaartverkoop 2023 bekend

Foto: Sziget 2022

Terwijl we nog aan het bijkomen zijn van Sziget 2022, kunnen we ook alvast uitkijken naar volgend jaar. De organisatie kwam gisteren namelijk al met info over de data en kaartverkoop voor de 29e editie. Het festival vindt volgend jaar plaats van 9 tot en met 14 augustus.

De stofwolken van afgelopen week hangen waarschijnlijk nog op het eiland en de meeste festivalgangers zijn waarschijnlijk nog aan het bijslapen, toch is het alvast tijd om aan de volgende Sziget te gaan denken. De organisatie maakte deze week namelijk bekend dat het Hongaarse festival volgend jaar van 9 tot en met 14 augustus plaatsvindt. Dit betekent dat Sziget 2023 dus weer in dezelfde week valt als deze zomer, en opnieuw 6 dagen zal duren.

48-uurs Flash Sale

Daarnaast is bekendgemaakt dat de kaartverkoop voor de 29e editie van het festival donderdagochtend om 10:00 start. Dit wordt gedaan met een speciale 48-uurs Flash Sale, waarbij je dus twee dagen de tijd hebt om je kaartje voor de allerlaagste prijs te scoren.

Nagenieten van Sziget 2022

Alweer bijgekomen van afgelopen week en vooral heel veel heimwee? Waan je dan nog even terug op the Island of Freedom met onderstaande verslagen!

Sziget Logo

Sziget 2023

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 10-15 augustus 2023
Line-up
Lorde
Macklemore
Mumford & Sons
Tickets Niet meer beschikbaar.