Informatie kaartverkoop Rock Werchter 2023 bekend

Rock Werchter 2018
Photo: Dianne de Kievit / Festileaks

Rock Werchter-fans opgelet! De informatie over de kaartverkoop voor de editie van 2023 is hier. Die-hard fans kunnen zich nu inschrijven voor de kaartverkoop, die op 29 oktober 2022 begint.

Eerder maakte de organisatie al de eerste headliner bekend van het Belgische festival. Stromae krijgt een plek op het hoofdpodium, en ook is gelekt dat Muse op de Werchterweide zal staan. Erbij zijn? Inschrijven kan op de website. Het festival zal opnieuw plaatsvinden in het Festivalpark Werchter in België van 29 juni tot en met 2 juli 2023.

Waan je weer even op Rock Werchter 2022

Terugblikken op de vorige editie van Rock Werchter? Of gewoon even de sfeer proeven van het festival? Genoeg manieren om je op de Belgische festivalweide te wanen. Lees onze verslagen van Rock Werchter 2022 hieronder:

Altijd als eerst geüpdatet worden?

Wil jij snel de laatste updates horen? Via de Festileaks App ben je als eerste op de hoogte: je krijgt dan een pushbericht bij groot concert- en festivalnieuws. Download ‘m in de App Store of Play Store.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.