Lowlands onthult comedyprogramma met Peter Pannekoek en meer

Lowlands podia
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

De organisatie van Lowlands heeft het comedyprogramma bekend gemaakt, met onder meer Peter Pannekoek en Sanne Wallis de Vries. Daarnaast kun je met jouw creatieve uitspattingen een optreden op het What’s Happening podium winnen.

Heb je even geen zin om linksvoor in de Alpha bij bijvoorbeeld Tame Impala te staan? Dan zit je op dit festival goed want er is ook een comedyprogramma. Onder meer Peter Pannekoek, Micha Wertheim en Sanne Wallis de Vries staan op de planken in Biddinghuizen. Check voor alle grappenmakers de officiële site of de video hieronder.

Naast het comedyprogramma is er nog veel meer te doen op het evenement. Zo is ondertussen ook het wetenschapsprogramma bekend gemaakt.

What’s Happening-podium

Heb jij altijd al met jouw creatieve uitspatting op het podium willen staan? Dan is dit jouw kans, want je kunt kaarten en een optreden op het What’s Happening-podium van Lowlands 2019 winnen.

Je kunt je voor verschillende categorieën inschrijven. Een jury bepaalt wat de twee leukste inzendingen zijn. De twee gelukkigen mogen een optreden verzorgen op het What’s Happening-podium. Bovendien winnen de inzendingen met de meeste likes op Instagram twee kaarten voor het uitverkochte festival. Voor meer informatie, check de officiële aankondiging hieronder.

Naast de What’s Happening-wedstrijd, zijn er ook nog andere manieren om tickets te winnen voor het festival. Zo kun je je mooiste dansverhaal insturen naar de organisatie. Via de schrijfwedstrijd van het evenement is het ook nog mogelijk om kaarten te bemachtigen. Tickets kopen gaat helaas niet meer. Het festival is al een tijdje uitverkocht.

Lowlands 2019

Sfeer terrein - Lowlands 2018
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

Lowlands 2021 From Home

Dit weekend geen Lowlands. Alweer. Dat hakt erin, maar aan ons allen de taak om de vibe van het door ons zo geliefde polderfestival springlevend te houden. Het is dus (toch nog) Lowlands-week op Festileaks. We pakken de hele week uit met tal van specials rondom Lowlands: van een online escape room, via een reeks terugblikken en artiest spotlights tot een verkiezing naar de beste LLine-up ooit. Share the LLove!

Lowlands Logo

Lowlands 2025

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 15-17 augustus 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen