Win tickets voor Lowlands 2019 met je mooiste dansverhaal

Lowlands podia
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

Hou jij van dansen en van Lowlands 2019? Let dan goed op, want je kunt kaartjes winnen voor het festival.

Lowlands Liefdes is op zoek naar mensen die houden van dansen. Ben jij verliefd geworden op de dansvloer? Of twerken jij en je vrienden als de besten? Dan moet je voor 26 mei je meest swingende verhaal naar [email protected] sturen. Misschien eindig je wel in de Lowlands Liefdesvideo en win je twee tickets voor het festival.

Mocht je de tickets winnen, dan heb je een mooi weekend voor de boeg. Het festival in Biddinghuizen maakte de afgelopen maanden al flink wat namen bekend. Zo kun je er onder andere Tame Impala, James Blake en Lil Uzi Vert aanschouwen. Maar vergeet ook niet de wat onbekendere namen onderaan de poster, zoals Loyle Carner en Parcels.

Wil je alvast voorbereiden op de Nederlandse show van Tame Impala? Check dan deze show van de band op Coachella.

Lowlands 2019

Lowlands 2018 Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

De 27e editie van Lowlands vindt plaats van 16 tot en met 18 augustus 2019. Het festival vindt traditiegetrouw plaats op het festivalterrein in Biddinghuizen, naast attractiepark Walibi Holland. Een groot deel van de namen is al bekend. Onder meer Tame Impala, Twenty One Pilots, The NationalJames Blake en The Vaccines geven een optreden op het evenement. Tickets voor het festival in Biddinghuizen zijn al een tijdje uitverkocht.

Voor meer informatie over het festival kun je de officiële website bezoeken. Wil je je alvast opwarmen voor de aankomende editie van het festival? Beluister dan onze Spotify-playlist hieronder.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.

Over de auteur ✍️

Job Wierikx

Hallo! Ik ben Job en ik kom uit het pittoreske Oud Gastel in Brabant. Festivals zijn mijn grootste hobby, ik ben iedere zomer wel op een aantal festivals te vinden. Sziget is mijn favoriete festival en mijn favoriete bands zijn Foo Fighters, Muse, Editors en U2. Daarnaast hou ik ook heel erg van techno!

Meer van Job