This post is also available in: English

Sziget 2018

8 – 15 augustus 2018
Boedapest, Hongarije

SZIGET TICKETS

Sziget is een van de grootste festivals van het Europese vasteland. Met meer dan 400.000 mede-festivalgangers waan je je een week lang in een muzikaal en cultureel paradijs op het Óbudai-eiland in hartje Boedapest. Sziget staat garant voor enorme headliners. Zo stonden in 2017 o.a. Pink, Kasabian en The Chainsmokers op de planken. Terwijl de grote der aard het Main Stage en de A38 sieren, bieden de tientallen kleinere podia ruimte voor de onontdekte parels van de muziekindustrie. Op Sziget hoef je je geen moment te vervelen.

Sziget Nieuws

Veelgestelde vragen

Hoe bereik ik Sziget?

De leukste manier om bij Sziget te komen, is met de speciale Sziget Express. Die trein rijdt jaarlijks tussen Nederland en Boedapest en bied je garantie voor een extra lang feest. Alle info hierover vind je bij Festival.Travel.

Voor wie meer zin heeft in een roadtrip, is Sziget is ook goed te bereiken met de auto. Er is een mogelijkheid om je auto tegen betaling achter te laten op een beveiligde parkeerplaats.

Je kan ook naar Boedapest reizen met het vliegtuig. Een vlucht van Amsterdam Schiphol Airport (AMS) naar Boedapest Airport (BUD) duurt zo'n 2 uur. Vanaf het vliegveld kan je met het openbaar vervoer je reis vervolgen naar het festivalterrein. Sziget zet zelf ook pendelbussen in tussen het vliegveld en het terrein.

Hoe verblijf ik op Sziget?

Op Sziget mag je overal je tentje opzetten! Zoek een mooi plekje in het bos, in het veld of aan het strand. Zorg wel dat je op tijd komt, want op de reguliere camping geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Wil je zeker zijn van een mooi plekje? Kies dan voor een van de verschillende upgrade-campings.

Als je na een hele dag (en nacht) feesten toe bent aan goede rust en een warme douche, kan je het beste een mooie Airbnb uitzoeken in Boedapest. Het Óbudai-eiland ligt in het hart van de stad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Waar kan ik terecht met overige vragen over Sziget?

Als je nog andere vragen hebt over Sziget, stuur ons dan gerust even een mailtje via dit contactformulier.

Meer info over Sziget vind je ook in onze Festivalrapporten van Sziget 2017, Sziget 2016 en Sziget 2015.

Sziget Aftermovie

Sziget Locatie

Sziget Adres

Óbudai-eiland
K-híd
1033
Boedapest
Hongarije