Zelfbevestiging: Kodaline naar Rock Werchter 2017

Kodaline zal komend jaar te zien zijn op Rock Werchter 2017. Dat maakt de band zojuist bekend via facebook.

Kodaline staat op zaterdag 1 juli op de planken. Vorige week regende het de hele week nieuwe namen voor het festival: het was de Week Van Eigen Kweek op Studio Brussel. Dat betekende dat het festival elke dag een nieuwe, Belgische naam toevoegde aan de line-up van het festival. Zo werden Het Zesde MetaalWarhola en J. Bernardt al bevestigd. Ook Tamino, Tout Va Bien en Vuurwerk werden toegevoegd aan het affiche.

Kodaline

In 2005 ontstond de Ierse band Kodaline. Althans, de eerste zes jaar traden ze op onder de naam 21 Demands. Toen ze in 2011 hun naam veranderde naar Kodaline, begon het succes. Twee studioalbums en een hoop singles verder is de band een geliefde gast op alle grote Europese festivals. De band was voorheen al te zien op onder meer Eurosonic, Pinkpop, Lowlands, Pukkelpop en Rock Werchter.

Met de bus naar Rock Werchter

Rock Werchter is niet enkel razend populair in België, ook duizenden Nederlanders trekken jaarlijks zuidwaarts om mee te genieten. Het is niet altijd even makkelijk om naar België te reizen met je tent en bagage voor vier dagen feest. Voor Rock Werchter is er een uitgebreide dienstverlening met maar liefst acht opstapplaatsen in verschillende Nederlandse steden. In iedere deelnemende stad vertrekt een bus op woensdag 29 juni en donderdag 30 juni. Op maandag 4 juli keert iedereen terug naar huis. Luxe!

[mks_button size=”large” title=”Meer info & boeken” style=”squared” url=”https://festival.travel/travel/festivalbussen/rock-werchter-bus/?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Rock Werchter 2017

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Met o.a. RadioheadSystem Of A Down, Foo Fighters, Arcade Fire, Blink-182, Kings Of Leon, alt-J, The Chainsmokers en Linkin Park wordt door velen deze line-up nu al uitgeroepen tot beste line-up ooit. Wil je er ook graag bij zijn? Dan moet je snel zijn. Zowel de zaterdag– als zondagtickets zijn inmiddels uitverkocht. Voor de overige dagen en voor het hele weekend zijn nog kaarten te verkrijgen. Voor een combiticket betaal je €236,-, een dagticket kost €100,- en zijn verkrijgbaar via Festival.Travel.

[mks_button size=”large” title=”Ticketverkoop Rock Werchter 2017″ style=”squared” url=”https://festival.travel/festivals/rock-werchter/?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Heb je je ticket al in de pocket en wil je je nu al voorbereiden? Of twijfel je nog en ben je benieuwd naar hoe de line-up tot nog toe klinkt? Aarzel dan niet, en check onze Rock Werchter playlist op Spotify!

[mks_button size=”medium” title=”Check de Rock Werchter line-up nu!” style=”squared” url=”https://open.spotify.com/user/festileaks/playlist/1o6IhgfbZjIzPZ8c11Eg4V” target=”_new” bg_color=”#ee4644″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Meer informatie over komende editie vind je op onze Rock Werchter 2017 programmapagina. Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma en soms lees je hier een gerucht zelfs sneller.