FestiTinder! Wat zijn jouw favoriete nummers van Blink-182?

De onlangs hervormde rockformatie Blink-182, doet deze zomer tal van festivals aan. In het tourschema staat onder meer Rock Werchter. Wie van old school punk houdt móet de band checken, maar voor welke nummers komen jullie eigenlijk? Speel nu de FestiTinder en bepaal jouw droomsetlist.

De Amerikaanse feestbeesten van Blink-182 hebben geen introductie nodig. Nummers als ‘What’s My Age Again’ en ‘All The Small Things’ zijn al jaren anthems, niet in de laatste plaats op festivals. De band staat live ook hun mannetje. Vuurwerk, een draaiend drumstel en onderbroekenlol is een bekend recept, dat o-zo lekker smaakt. Vorig jaar eindigde de samenwerking met zanger Tom DeLonge. Matt Skiba heeft het stokje overgenomen en zal op Rock Werchter de zang voor zijn rekening nemen. De band is komende week al te zien in het Rotterdamse Ahoy.

Rock Werchter programma

Kun je ook niet wachten tot augustus? Weet je niet waar je het zoeken moet met de voorpret? Nou, wij wel! Oefen je danspassen en leer songteksten uit je hoofd. Bereid je tot in de puntjes voor en abonneer je nu op onze Rock Werchter-playlist!

Neem je geen genoegen met een virtuele platenkast? Kom je liever in de Rock Werchter-stemming met echte cd’s of vinyl? Druk dan op onderstaande knop en neem een kijkje in onze speciale Rock Werchter platenwinkel!

Naar de Rock Werchter platenwinkel!

Rock Werchter 2017

Rock Werchter

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Met o.a. RadioheadSystem Of A DownFoo FightersArcade FireBlink-182Kings Of Leonalt-JThe Chainsmokers en Linkin Park wordt deze line-up door velen  uitgeroepen tot beste line-up ooit. Combitickets zijn inmiddels uitverkocht. Dagtickets zijn er enkel nog voor donderdag. Die kosten € 100,- en zijn verkrijgbaar via Festival.Travel. Meer informatie over de komende editie vind je op de website van het festival of op onze programmapagina.