Op welke Rock Werchter-acts verheug jij je het meest?

Rock Werchter 2016

Nog maar een dikke week totdat Rock Werchter 2017 haar deuren opent. Maar liefst 76 acts staan in de startblokken om jou het weekend van je leven te bezorgen. Welke artiesten staan het hoogst op jouw verlanglijstje? Speel nu de FestiTinder en laat het ons weten!

Eigenlijk is het gekkenwerk. Hoe wil je überhaupt keuzes maken op een festival waar RadioheadFoo Fighters, Kings Of Leon en Linkin Park slechts vier van de vele wereldbands zijn. Niet voor niets dat het programma van deze editie volgens velen één van de beste affiches ooit is. Heb jij je spoorboekje voor Rock Werchter 2017 al klaarliggen? Staat de band omcirkeld in jouw blokkenschema? Swipe dan rechts. Is het niks voor jou? Swipe dan naar links. Tinderen maar!

Rock Werchter 2017

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Op het affiche vinden we o.a. RadioheadSystem Of A Down, Foo Fighters, Arcade Fire, Blink-182, Kings Of Leon, alt-J, The Chainsmokers en Linkin Park. Combitickets zijn inmiddels uitverkocht. Dagtickets zijn er enkel nog voor donderdag. Die kosten € 100,- en zijn verkrijgbaar via Festival.Travel. Meer informatie over de komende editie vind je op de website van het festival of op onze Rock Werchter 2017 programmapagina.

[mks_button size=”large” title=”Ticketverkoop Rock Werchter 2017″ style=”squared” url=”https://festival.travel/festivals/rock-werchter/?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Op ons forum wordt volop gespeculeerd over alle ins en outs van aankomende editie. Houd dit dus in de gaten. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google Play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons doorgeven!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Boy Janissen

Janisje van alles binnen Festileaks. Schrijven, quizjes maken, cheffen, bier drinken - you name it. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de vastelaovendj van toeten noch blazen. Down The Rabbit Hole is mijn favoriete zomercarnaval.

Meer van Boy