Personality Quiz: Welke randactiviteit van Paaspop 2019 mag je absoluut niet missen?

Joris Bisschops (Paaspop 2018)

Dit weekend is het alweer tijd voor Paaspop! Hiermee is het festivalseizoen officieel geopend. Naast de ontelbare muziekacts staat het programma ook vol met andere dingen om je mee te vermaken. In deze Personality Quiz ontdek je welke randactiviteit je echt moet checken.

Natuurlijk, Paaspop staat voor een groot gedeelte in het teken van de muziek. We hebben om deze reden de lastigste clashes uit het blokkenschema toegelicht. Maar het festival is veel meer dan dat en daarom kun je nu ook een personality quiz doen om te checken welke randactiviteit van Paaspop helemaal bij jou past. Op deze manier mis je helemaal niks van het feest in Schijndel.

Zin in nog een quiz?

Sziget Festival 2018

Heb je door het maken van deze quiz de smaak te pakken gekregen? We hebben er nog veel meer voor je in de aanbieding:

Paaspop Logo

Paaspop 2025

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 18-20 april 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Michel Stempher

Mijn eerste festivalbezoek was in 2012 op Pinkpop, waarvoor ik op het allerlaatste moment een gratis ticket ontving. Sindsdien ben ik veel meer in het festivalleven gegroeid en bezoek ik ieder jaar wel twee grote festivals. Gedurende al deze liveshows heb ik een eigen muziekvoorkeur ontwikkeld: metal + alternatieve rock. Mijn favoriete bands zijn bijvoorbeeld System Of A Down, Tool en Within Temptation, maar ook rustigere bands zoals Radiohead en Sonata Arctica vind ik zeer goed.

Meer van Michel