Rock Werchter 2018 presenteert blokkenschema

Rock Werchter 2017
Photo: Jokko

Het puzzelen kan weer beginnen. Rock Werchter 2018 presenteert namelijk het blokkenschema voor de 44e editie. Ook worden er drie nieuwe acts toegevoegd.

Ieder jaar is het een spannend moment: kun je al jouw favoriete acts wel zien? Vandaag komt het Vlaamse festival met het antwoord. Net als ieder jaar moeten er weer keuzes gemaakt worden. Gelukkig heb je daar nu een extra lang weekend de tijd voor. En dat is ook wel nodig. Rock Werchter presenteert namelijk drie nieuwe namen: STIKSTOF, Flight Facilities en The Magic Gang.

Met een korte blik op het programma zien we onder meer dat er gekozen moet worden tussen Gorillaz en Triggerfinger. En wat te denken van de clash tussen Nine Inch Nails en Noel Gallagher’s High Flying Birds.

Het volledige tijdschema van Rock Werchter vind je hier.

Rock Werchter 2018

© Thomas Heijligers – Festileaks

In 2018 vindt alweer de 44e editie van Rock Werchter plaats. Komende zomer barst het Vlaamse festival van 5 tot en met 8 juli los. Het terrein gaat voor die tijd nog op de schop. Er wordt daar namelijk een nieuw landschapspark met veel groen en een betere afwatering gerealiseerd. De komst van onder andere Pearl JamJack WhiteGorillazThe KillersFranz Ferdinand en  Nick Cave & the Bad Seeds was al bekend. De kaartverkoop voor het festival is op dit moment in volle gang. Dagkaarten voor zaterdag zijn inmiddels uitverkocht.

Wil je alvast opwarmen voor de komende editie? Luister dan naar onze playlist met alle acts die tot nu toe aangekondigd zijn!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen