Advertisement

CHVRCHES en meer naar Open’er 2018

Het affiche van Open’er beweegt zich langzaam maar zeker naar zijn definitieve vorm. Deze week voegt het festival onder meer CHVRCHES toe aan de line-up.

Bij Lauren Mayberry en co. blijft het niet. In totaal worden er niet minder dan vier acts toegevoegd. Komende zomer reizen ook Yung Lean, SG Lewis en Otsochozdi af naar het Poolse festival.

De vier nieuwe acts voegen zich bij onder andere Arctic Monkeys en Nick Cave & the Bad Seeds. Ook Gorillaz en Depeche Mode werden eerder al onthult.

CHVRCHES

CHVRCHES is een electropop-band die opgericht is in Glasgow. Omdat de band lastig te vinden zou zijn op het internet werd de ‘u’ in churches veranderd naar een ‘v’. Het eerste album van CHVRCHES kwam uit in 2013 waarna de band in 2014 onder andere op Best Kept Secret te vinden was. In 2015 stonden de Schotten voorafgaand aan het nieuwe album op Pukkelpop. Door technische problemen werd dit optreden echter afgebroken. In 2016 brachten ze hun tweede album uit. Dat jaar waren ze ook te zien op onder meer Lowlands en Pukkelpop. Dit jaar staat de driekoppige band op Best Kept Secret en Rock Werchter.

Open’er 2018

Photo: M. Murawski

Open’er 2018 vindt plaats van 4 t/m 7 juli in Gdynia in Polen. Het festival weet ieder jaar een sterke, gevarieerde line-up te presenteren. Vorig jaar stonden gaven onder andere Radiohead, Foo Fighters en The Weeknd een optreden. Dit jaar is het de beurt aan onder meer Arctic MonkeysNick Cave & The Bad Seeds en Migos. Een ticket voor het hele weekend, inclusief camping, kost €137. Voor een dagkaart betaal je €61. Voor meer informatie kun je de website van het festival raadplegen.

Open'er Logo

Open'er 2024

Locatie
Polen
Gdynia-Kosakowo, Polen
Datum 3-6 juli 2024
Line-up
Sam Smith
Doja Cat
Foo Fighters
Tickets Kopen