Wie nog wilde genieten van onder andere Arctic Monkeys en Nick Cave & The Bad Seeds op Rock Werchter 2018, is te laat. Via Ticketmaster is namelijk te zien dat de Rock Werchter-zondag uitverkocht is.

De organisatie liet eerder via Twitter weten dat de kaarten voor de laatste dag van het festival snel gingen. Nu de tickets uitverkocht zijn, is de wachtlijst geopend.

Wil je Arctic Monkeys en Nick Cave & the Bad Seeds echt niet missen, dan zijn er nog combitickets. Ook kaarten voor donderdag en vrijdag zijn nog beschikbaar. De tickets voor de zaterdag met onder meer Pearl Jam raakten eerder uitverkocht.

Eind maart maakte Rock Werchter nog het blokkenschema bekend. Afgelopen week zijn daar een aantal dingen in gewijzigd.

Rock Werchter 2018

rock werchter publiek

In 2018 vindt alweer de 44e editie van Rock Werchter plaats. Komende zomer barst het Vlaamse festival van 5 tot en met 8 juli los. Het terrein gaat voor die tijd nog op de schop. Er wordt daar namelijk een nieuw landschapspark met veel groen en een betere afwatering gerealiseerd. De komst van onder andere Pearl JamJack WhiteGorillazThe KillersFranz Ferdinand en Nick Cave & the Bad Seeds was al bekend. De kaartverkoop voor het festival is op dit moment in volle gang. Dagkaarten voor zaterdag zijn inmiddels uitverkocht.

Wil je alvast opwarmen voor de komende editie? Luister dan naar onze playlist met alle acts die in 2018 op Rock Werchter te bewonderen zijn.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.