Attentie aan alle romantische singles die fan zijn van Bruno Mars: Pinkpopganger Wendy biedt jou de uitgelezen kans op een gezellige date in combinatie met een dagje Pinkpop 2018!

UPDATE: Inmiddels is het facebook-bericht niet meer voor iedereen te zien. Met toestemming van Wendy is hieronder een screenshot te zien.

Dit laat Wendy weten in een oproep op haar Facebookpagina, geadresseerd aan “Mr Right”. Wendy heeft een festivalkaartje over; het betreft een dagkaart voor de zondag van Pinkpop 2018. Waar anderen misschien naar Ticketswap snellen met hun extra kaartje, heeft zij een veel creatiever idee.

Met de ludieke oproep laat Wendy weten haar extra ticket aan een leuke man te willen geven, mits hij die dag met haar op date gaat naar Pinkpop. Dus ben jij een romantische man, en twijfel je nog of je naar Pinkpop wilt gaan? Dan is dit de perfecte kans om je favoriete artiesten te zien, zoals Bruno MarsEditors en Oscar And The Wolf, terwijl je ondertussen misschien wel de vrouw van je dromen leert kennen: twee vliegen in één klap!

Kijk bij de details van Wendy’s oproep of jij in aanmerking komt voor dit gezellige, muzikale dagje uit.

Pinkpop 2018

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Pinkpop 2018 vindt plaats van 15 t/m 17 juni in Landgraaf. Het festival viert dit jaar zijn 49e editie. Op het affiche prijken acts als Pearl JamFoo Fighters en Bruno Mars bovenaan. Ook zullen Snow Patrol, Jessie J en Bløf een optreden geven. Tickets voor het hele weekend zijn inmiddels al uitverkocht. Als je slechts een dagje wilt doen, kost dat je €100. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de website van het festival, of de festivalpagina op Festileaks.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.