Daar is hij dan! De app voor Rock Werchter 2018 is online. Vanaf nu kun je weer je persoonlijke blokkenschema samen te stellen op je telefoon. 

Er is zowel een gratis iOS als een gratis Android versie beschikbaar. Deze app maakt het mogelijk om jouw persoonlijke blokkenschema vast te leggen en meteen op de hoogte te worden gehouden van het laatste nieuws. Daarnaast lees je natuurlijk alles over bijvoorbeeld Arctic Monkeys of Pearl Jam. En dankzij de pushberichten ben je nooit meer te laat bij een optreden.

Rock Werchter 2018

In 2018 vindt alweer de 44e editie van Rock Werchter plaats. Komende zomer barst het Vlaamse festival van 5 tot en met 8 juli los. De komst van onder andere Pearl JamJack WhiteGorillazThe KillersFranz Ferdinand en Nick Cave & the Bad Seeds was al bekend. De kaartverkoop voor het festival is op dit moment in volle gang. Dagkaarten voor zaterdag en zondag zijn inmiddels uitverkocht.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van alle festivals? De Festileaks app voor iOS en Android is te downloaden in de App Store en Google Play.