The Hive Resort Rock Werchter 2018 uitverkocht

1793
Rock Werchter 2017

Slecht nieuws voor de luxueuze Rock Werchter-gangers: The Hive Resort is uitverkocht. Het is dus niet meer mogelijk om een al opgestelde accommodatie te huren.

The Hive Resort is uitverkocht, en dat betekent dat je alleen nog ouderwets met je eigen tentje naar Rock Werchter kunt afreizen. Wel is het nog mogelijk om een My Space-package aan te schaffen, waarbij je van te voren een stukje grasveld kan huren en dus niet op zoek moet naar dat ene vrije stukje camping. Ook zijn er nog steeds tickets voor The Hive camping beschikbaar.

Rock Werchter 2018

In 2018 vindt alweer de 44e editie van Rock Werchter plaats. Komende zomer barst het Vlaamse festival van 5 tot en met 8 juli los. Het terrein is op de schop gegaan. En is daar namelijk een nieuw landschapspark met veel groen en een betere afwatering gerealiseerd. De komst van onder andere Pearl JamJack WhiteGorillazThe KillersFranz Ferdinand en Nick Cave & the Bad Seeds was al bekend. De kaartverkoop voor het festival is op dit moment in volle gang. Dagkaarten voor zaterdag en zondag zijn inmiddels uitverkocht. Combitickets en dagkaarten voor donderdag en vrijdag zijn nog wel verkrijgbaar.

ROCK WERCHTER TICKETS

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Wil je alvast opwarmen voor de komende editie? Luister dan naar onze playlist met alle acts die tot nu toe aangekondigd zijn!

Ik probeer zoveel mogelijk van de wereld te zien. Ik leef op muziek en Bruce Springsteen is mijn held, Lionel Richie mijn guilty pleasure. Later als ik groot ben, word ik journalist. (Stiekem groot fan van Roda JC, maar weet niet of ik dat openbaar moet maken)