Campings Pinkpop 2018 geopend

Pinkpop 2018
Photo: Boy Janissen / Festileaks

Eindelijk is het zover: de campings van Pinkpop 2018 zijn geopend. Om 13:00 gaat het terrein van Megaland open, twee uur later trapt Walden het muzikale festival af.

Pinkpop 2018
Photo: Boy Janissen / Festileaks

Naast de eerste tentjes op de camping, zien we ook voor het eerste de munten die Pinkpop dit jaar invoert. Voorheen maakte het festival altijd gebruiken van bonnen. Naast de switch van bonnen naar munten, verhoogt het festival dit jaar ook de consumptieprijs. Je betaalt de komende editie €2,71 voor een munt.

Pinkpop 2018
Photo: Boy Janissen / Festileaks

Twee weken geleden werd Jan’s Feestcafé geïntroduceerd, ook deze is al gespot op de camping. Jan’s Feestcafé staat op camping B en is dé plek als je nog zin hebt in een feestje. Tot diep in de nacht draaien dj’s hier de grootste hits. Daarbij zijn er op de vrijdag-  en zaterdagavond special guests te vinden.

Vooralsnog vallen de rijen voor de shuttlebussen en campings mee, alles loopt voorspoedig en er zijn nog geen problemen ondervonden.

Pinkpop 2018
Photo: Boy Janissen / Festileaks

Dit weekend staan onder meer Pearl Jam, Foo Fighters, Bruno Mars, Editors en Snow Patrol op de planken in Landgraaf. Naar welke act kijk jij het meeste uit? Het belangrijkste nieuws, de livestream en live-updates volg je natuurlijk via Festileaks! Heb jij iets ontdekt en wil je het ons laten weten? Vul dan het contactformulier in.

Pinkpop 2018

Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Pinkpop 2018 vindt plaats van 15 t/m 17 juni in Landgraaf. Het festival viert dit jaar zijn 49e editie. Op het affiche prijken acts als Pearl JamFoo Fighters en Bruno Mars bovenaan. Ook zullen Snow Patrol, Jessie J en Bløf een optreden geven. Tickets voor het hele weekend kosten dit jaar €220,- (excl. servicekosten). Als je slechts een dagje wilt doen, kost dat je €100. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de website van het festival, of de festivalpagina op Festileaks. Op ons forum kan je meepraten over het laatste Pinkpop-nieuws.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen