Parkeerchaos op Pinkpop 2018, festival opent extra parkeerplaats

1318
Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

 

De organisatie van Pinkpop 2018 heeft een extra parkeerplaats geopend. Gisteren lieten veel bezoekers weten te zijn beland in regelrechte parkeerhel. Veel festivalgangers konden de parkeerplaatsen niet vinden, of stonden uren te wachten om daarna te horen dat er geen plaats meer is.

Livecrowd Nederland laat weten dat de organisatie een nieuwe parkeerplek heeft ingericht aan de Haanweg. Mensen zonder een parkeerticket kunnen hun auto op deze plaats kwijt. Vanaf deze plek rijden pendelbussen naar het festivalterrein.

Gisteren anticipeerde Livecrowd ook al op de parkeerchaos. Toen lieten ze weten dat er voldoende plek was bij parkeerplaats Mondo Verde. Voor vandaag is er dus alsnog extra actie ondernomen.

Helemaal vlekkeloos verliep de eerste dag van Pinkpop 2018 sowieso niet. Veel bezoekers (én artiesten) stonden in de file, om eenmaal aangekomen op het terrein aan te sluiten in de volgende rij: die van de muntenautomaat en bar.

Vanavond volg je de optredens van onder andere Nothing But Thieves en Foo Fighters live via de stream. De Amerikaanse rockhelden sluiten de tweede dag af van het festival.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Pinkpop 2018

Pinkpop 2018 vindt plaats van 15 t/m 17 juni in Landgraaf. Het festival viert dit jaar zijn 49e editie. Op het affiche prijken acts als Pearl JamFoo Fighters en Bruno Mars bovenaan. Ook zullen Snow Patrol, Jessie J en Bløf een optreden geven. Tickets voor het hele weekend kosten dit jaar €220,- (excl. servicekosten). Als je slechts een dagje wilt doen, kost dat je €100. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de website van het festival, of de festivalpagina op Festileaks. Op ons forum kan je meepraten over het laatste Pinkpop-nieuws.

 

Content Manager | Nieuws, video, interviews en weerman in opleiding

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.