Festival Quiz: Wat weet jij over Rock Werchter?

Rock Werchter 2015
Foto: Joris Bulckens

Over drie dagen gaan de poorten van de Werchterse festivalweide open en kan Rock Werchter eindelijk beginnen. We mogen weer vier dagen lang genieten van de leukste feestjes en de beste muziek met o.a. Arctic Monkeys, Pearl Jam, The Killers en Gorillaz. Maar hoe zit het eigenlijk met jouw kennis over het festival?

De festivaloutfits worden uitgezocht en ook de rest van de spullen kunnen we inmiddels beginnen in te pakken, want Werchter nadert. Heerlijk genieten van een weekend lang helemaal losgaan op de beste songs van deze tijd. Kun jij ook niet wachten tot je het gras van de weide weer kunt ruiken en de voetjes weer van de vloer mogen? Dan is het hoog tijd om je voor te bereiden op het festival. En hoe kun je dit nou beter doen dan door nog eens terug te blikken op alle onvergetelijke momenten uit de rijke geschiedenis van het festival? Test hier wat jij weet over de vorige festivaledities in de Rock Werchter Festival quiz!

 

Heb je door deze quiz nog meer zin in het weekend gekregen of kan jouw geheugen nog wel even opgefrist worden? Bekijk dan hier de 25 onvergetelijke momenten uit de Rock Werchter geschiedenis.

Rock Werchter 2018

Dit jaar vindt alweer de 44e editie van Rock Werchter plaats. Komend weekend barst het Vlaamse festival van 5 tot en met 8 juli los. Headliners voor deze editie zijn Pearl JamJack WhiteGorillazThe KillersFranz Ferdinand en Nick Cave & the Bad Seeds. Tickets voor het festival zijn te koop via de festivalsite. Wanneer je het hele weekend wil genieten moet je snel zijn, want de combitickets zijn bijna uitverkocht. Tickets voor de zaterdag zijn inmiddels compleet uitverkocht, maar er is wel een wachtlijst geopend. Ook de campingtickets voor The Hive Resort en The Hive zijn inmiddels uitverkocht.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2025

Locatie
België
Werchter, België
Datum 3-6 juli 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen