The Hive op Rock Werchter 2018 compleet uitverkocht

1697
Rock Werchter 2017

Er past geen tent meer bij: The Hive is uitverkocht. De populaire Rock Werchter-camping is door al zijn staanplaatsen heen.

Een paar dagen geleden werd al gewaarschuwd voor een snel verlopende kaartverkoop en nu is het dan zover: The Hive is bommetje vol. Deze gewilde camping biedt bezoekers net wat meer comfort en service dan andere kampeerplaatsen. Op The Hive slaap je vlakbij het festivalterrein, chill je in diverse comfortzones en geniet je van een ruim cateringaanbod. Bovendien is het er iedere avond tot in de late uurtjes feest.

In een eerder stadium verkocht ook het luxere The Hive Resort al uit. Heb je nog geen kampeerticket voor Rock Werchter in handen? Geen nood! Je kunt nog terecht op een van de vele andere campings die het Belgische festival rijk is.

Rock Werchter 2018

In 2018 vindt alweer de 44e editie van Rock Werchter plaats. Komende zomer barst het Vlaamse festival van 5 tot en met 8 juli los. Headliners voor de komende editie zijn Pearl JamJack WhiteGorillazThe KillersFranz Ferdinand en Nick Cave & the Bad Seeds. Tickets voor het festival zijn te koop via de festivalsite. Tickets voor de zaterdag en de zondag zijn inmiddels uitverkocht, maar er is wel een wachtlijst geopend. Ook zijn campingtickets voor The Hive Resort en The Hive inmiddels uitverkocht.

ROCK WERCHTER TICKETS

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Wil je alvast opwarmen voor de komende editie? Luister dan naar onze playlist met alle acts die dit jaar op het affiche staan!

Redacteur bij Festileaks. Groot reis- en muziekfanaat. Veel liefde voor onder meer The War On Drugs, Ásgeir, SOHN, Tame Impala, Moderat en Gregory Alan Isakov.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.