Het LLowgendaprogramma van Lowlands is bekendgemaakt. Onder andere de politici Lilian Marijnissen en Kajsa Ollongren behoren tot de sprekers in Biddinghuizen.

Naast SP-leider Marijnissen en vicepremier Ollongren staan ook Telegraaf-recensent Wierd Duk en voormalig voetbalinternational Roxanne ‘Rocky’ Hehakaija op het programma. Vanuit hun vakgebied geven in totaal 12 sprekers speeches van ongeveer 10 minuten. Het LLowgendaprogramma vindt op zaterdag– en zondagochtend plaats in de X-Ray. In onderstaand Facebookbericht is het volledige LLowgendaprogramma terug te vinden.

Met de bekendmaking van van de LLowgenda-sprekers heeft Lowlands een nieuwe toevoeging gedaan op het gebied van de randprogrammering. De afgelopen weken werden ook al het theater-, dans-, literatuur-, wetenschaps- en filosofieprogramma bekendgemaakt. De laatste muzieknamen dateren van ongeveer 3 weken terug. Toen werden onder meer Nile Rodgers & CHIC en Miles Kane onthuld.

Lowlands 2018

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

In 2018 vindt het festival in Biddinghuizen plaats van 17 t/m 19 augustus. Afgelopen jaar vierde het festival haar 25e verjaardag. Toen waren Mumford & Sons, Editors en The xx de headliners. Dit jaar kun je optredens van onder meer Kendrick Lamar, The War On Drugs, Gorillaz en N.E.R.D verwachten. Tickets voor de aankomende editie zijn ondertussen uitverkocht. Voor meer informatie over komende editie kun je terecht op de officiële website. Nu de line-up al aardig gevuld begint te raken is het tijd voor de voorpret. Check hier onze Lowlands 2018-playlist:

Win 2 tickets voor Pohoda Festival!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets inclusief camping voor Pohoda Festival in Slowakije. Samen met een vriend of vriendin genieten van onder andere Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975 en Mura Masa onder een stralende zomerzon: kekke deal toch?