Lowlands 2018 maakt LLowgendaprogramma bekend

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Het LLowgendaprogramma van Lowlands is bekendgemaakt. Onder andere de politici Lilian Marijnissen en Kajsa Ollongren behoren tot de sprekers in Biddinghuizen.

Naast SP-leider Marijnissen en vicepremier Ollongren staan ook Telegraaf-recensent Wierd Duk en voormalig voetbalinternational Roxanne ‘Rocky’ Hehakaija op het programma. Vanuit hun vakgebied geven in totaal 12 sprekers speeches van ongeveer 10 minuten. Het LLowgendaprogramma vindt op zaterdag– en zondagochtend plaats in de X-Ray. In onderstaand Facebookbericht is het volledige LLowgendaprogramma terug te vinden.

Met de bekendmaking van van de LLowgenda-sprekers heeft Lowlands een nieuwe toevoeging gedaan op het gebied van de randprogrammering. De afgelopen weken werden ook al het theater-, dans-, literatuur-, wetenschaps- en filosofieprogramma bekendgemaakt. De laatste muzieknamen dateren van ongeveer 3 weken terug. Toen werden onder meer Nile Rodgers & CHIC en Miles Kane onthuld.

Lowlands 2018

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

In 2018 vindt het festival in Biddinghuizen plaats van 17 t/m 19 augustus. Afgelopen jaar vierde het festival haar 25e verjaardag. Toen waren Mumford & Sons, Editors en The xx de headliners. Dit jaar kun je optredens van onder meer Kendrick Lamar, The War On Drugs, Gorillaz en N.E.R.D verwachten. Tickets voor de aankomende editie zijn ondertussen uitverkocht. Voor meer informatie over komende editie kun je terecht op de officiële website. Nu de line-up al aardig gevuld begint te raken is het tijd voor de voorpret. Check hier onze Lowlands 2018-playlist:

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Wat zegt de community? 💬

Over de auteur ✍️

Danny Korporaal

Verliefd op festivals en verslaafd aan concerten. Door vrienden ook wel 'De Ticketmaster' genoemd. Organisator van het leukste festival van Noord-Holland; ReMind The Gap.

Meer van Danny