De ticketbalie van Zwarte Cross gaat weer eventjes open. Aanstaande zaterdag gaan er 8000 vrijgekomen dagkaarten voor de vrijdag opnieuw in de verkoop.

Goed nieuws voor iedereen die in de chaotische voorverkoop van Zwarte Cross 2019 naast een ticket heeft gegrepen. Waar het festival totaal uitverkocht leek, heeft de organisatie bekendgemaakt dat er aanstaande zaterdag (24 november) om 11:00 uur 8000 vrijdag dagkaarten opnieuw in de verkoop gaan. Deze kaarten zijn door de organisatie ingenomen vanwege dubbele bestellingen. Om de ticketverkoop ditmaal soepeler te laten verlopen, zal de organisatie zaterdag werken met een digitale wachtrij.

Denk jij nou: “8000 tickets, da’s veel!”, dan heeft de organisatie nog wel een tip. Wees op tijd! De vraag lijkt immers vele malen groter dan het aanbod. Dat betekent een wekker zetten dus.

Zwarte Cross 2019

Zwarte Cross
Foto: Kamiel Scholten / Zwarte Cross

De 23e editie van Zwarte Cross vindt plaats van 18 tot en met 21 juli 2019 in Lichtenvoorde. Hoewel er nog geen acts bekend zijn gemaakt, loopt de kaartverkoop dus als een speer. Met de nieuwe strijdkreet “Niks is onmogelijk!” hoopt de organisatie er weer een fantastische editie van te maken. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

De editie van afgelopen jaar voorzag Zwarte Cross het publiek van optredens van onder andere VolbeatKaiser Chiefs en Triggerfinger. Het festival sleepte een Festileaks Festival Award voor ‘beste randprogramma’ in de wacht en scoorde hoog in het jaarlijkse festivalrapport.

Win 2 tickets voor Pohoda Festival!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets inclusief camping voor Pohoda Festival in Slowakije. Samen met een vriend of vriendin genieten van onder andere Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975 en Mura Masa onder een stralende zomerzon: kekke deal toch?