Het Engelse All Points East presenteert onder andere Architects,  While She Sleeps en Alice Glass. Deze artiesten spelen een dag voor FortaRock in Londen. 

Het affiche voor All Points East 2019 krijgt steeds meer kleur. Na de eerdere bevestigingen van onder andere Christine And The Queens, Bon Iver en Bring Me The Horizon is het nu de beurt aan de volgende vier bevestigingen:

  • Architects
  • While She Sleeps
  • Alice Glass
  • Employed to Serve

Deze artiesten zijn dankzij deze bevestiging ook kanshebbers geworden voor FortaRock. Het Nijmeegse festival vindt slechts een dag na All Points East plaats.

J U S T A D D E D

Friday 31 May ❯ Just added to BRING ME THE HORIZON ❯❯❯ARCHITECTS ❯ While She Sleeps ❯ Alice Glass ❯ Employed To ServeAll Joining ❯ Run The Jewels ❯ Nothing But Thieves ❯ IDLES + more!Tickets on sale now ❯ https://apefe.st/bmthldn

Geplaatst door All Points East op Woensdag 6 februari 2019

Architects

Architects is een metalcore-band uit Brighton, Engeland. De band werd opgericht in 2004 en bracht in 2006 haar eerste album, genaamd Nightmare uit. Inmiddels staat de teller op acht albums, met als meest recente wapenfeit Holy Hell uit 2018. De band is tevens een graag geziene gast op festivals. Eerder stond Architects al met een bewogen optreden op Lowlands. Ook waren zij al te zien als headliner op Jera On Air 2017.

In 2018 hebben de Britten het was rustiger aan gedaan. In 2019 zijn er daarom weer festivals aan de beurt. Met bevestigingen van onder andere Graspop, Jera On Air en All Points East belooft het een goed festivalseizoen te worden voor Architects.

All Points East 2019

Photo: Jordan Curtis Hughes (All Points East 2018)

Het tiendaagse All Points East vindt volgend jaar voor de tweede keer plaats, in het Victoria Park in London. Het festival duurt van 24 mei tot en met 2 juni 2019. Meer informatie vind je op de website. Inmiddels zijn onder andere The Chemical BrothersBon Iver en Christine and the Queens bevestigd. De reguliere verkoop is op vrijdag 16 november 9.00 uur gestart via de festivalwebsite. De prijs van een ticket voor één dag bedraagt £ 62,95 exclusief boekingskosten, wat omgerekend neerkomt op zo’n € 72,-.

De editie van 2018 viel goed in de smaak, met optredens van LCD Soundsystem, The War On Drugs en Lorde. Ons festivalrapport geeft je een kleine sfeerimpressie.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.