Advertisement

Lokerse Feesten 2019 strikt onder meer Marco Borsato

Marco Borsato
Foto: Don Crusio/Festileaks

Lokerse Feesten 2019 sluit de week af met vier gloednieuwe namen. Onder meer Marco Borsato en Gers Pardoel zijn bijgeschreven op het affiche.

Vrijdag 2 augustus belooft een dag vol Nederlandstalige inbreng te worden. Naast bovengenoemde namen geven namens België Regi en Niels Destadsbader acte de présence. Een ware clash tussen Nederland en België: wie vertolkt er het best in zijn moedertaal?

De vier bevestigingen zijn zeker niet de eerste namen voor Lokerse Feesten 2019. Eerder bevestigde de organisatie al onder meer Christine and the Queens, ScorpionsThe Offspring en Oscar and the Wolf.

Marco Borsato

Marco Borsato
Foto: Don Crusio/Festileaks

Marco Borsato is misschien wel Nederlands grootste hitkanon. Met nummers als ‘Dromen Zijn Bedrog’, ‘Rood’ en ‘Wat Zou Je Doen’ triomfeerde hij in de hitlijsten, en dan zijn slechts enkele hoogtepunten besproken. Zeker in het eerste decennium van deze eeuw veranderde alles wat Borsato uitbracht in goud. Maar ook nu staat zanger nog zeker zijn mannetje. Zo staat hij dit jaar maar liefst vijf keer(!) in De Kuip.

Lokerse Feesten 2019

Lokerse Feesten 2016

De 45e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van 2 tot en met 11 augustus in het Belgische Lokeren. Vorig jaar stonden onder meer Simple MindsDropkick MurphysThe Prodigy en Kasabian op de planken. Dit jaar zijn de publiekstrekkers Christine and the Queens, ScorpionsThe Offspring en Oscar and the Wolf.

De kaartverkoop is inmiddels in volle gang. Dagtickets gaan vanaf € 39,- over de toonbank. Voor meer informatie check je de officiële festivalwebsite.

Lokerse Feesten Logo

Lokerse Feesten 2024

Locatie
België
Lokeren, België
Datum 2-11 augustus 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen