Een nieuwe lading namen voor Pukkelpop. Onder meer Anderson .Paak & The Free Nationals en Bullet For My Valentine reizen in augustus af naar België.

Daarnaast staat ook Fisher op de planken in Hasselt. Een overzicht van alle toevoegingen vind je hieronder:

 • Anderson .Paak & The Free Nationals
 • Altin Gün
 • Bamba Pana & Makaveli
 • Basement
 • blackwave.
 • Bullet For My Valentine
 • Brutus
 • Cocaine Piss
 • Fisher
 • Harvey Sutherland
 • Hot Chip
 • Kikagaku Moyo
 • Macky Gee
 • Mini Mansions
 • Nilüfer Yanya
 • nothing,nowhere.
 • Pouya
 • Raketkanon
 • The Subs
 • Tommy Genesis

Deze acts voegen zich bij onder meer Post Malone, Tame Impala en Twenty One Pilots. Het affiche van Pukkelpop wordt langzaam maar zeker compleet gemaakt.

Anderson .Paak & The Free Nationals

De carrière van de populaire Californische rapper Anderson .Paak zit in de lift. In 2014 bracht hij zijn debuutalbum Venice uit, de definitieve doorbraak volgde in 2016 met de release van Malibu. Festivals als Lowlands, Pukkelpop en Roskilde werden aangedaan en er volgde een tournee met Bruno Mars. Anderson is hot! Vorig jaar reisde hij ook door Europa en speelde hij onder andere op Down The Rabbit Hole, Rock Werchter en Pukkelpop.

Pukkelpop 2019

Pukkelpop houdt dit jaar zijn 34ste editie van festival. Het evenement kent tien podia, meer dan 200 artiesten en een prachtige festivalweide. Het festival staat bekend als een gigantisch feest en legt mede daardoor ook steeds meer de focus op elektronische muziek en hiphop. Toch blijft het grootste deel van het programma bestaan uit bands. 

In 2018 stonden onder meer Arcade Fire, N.E.R.D. en Kendrick Lamar op Pukkelpop. Dit jaar sieren onder andere Tame Impala, Twenty One Pilots en The National (2x) het affiche. Verder maakt het festival indruk met een schitterend aangeklede locatie. En dat zal de komende editie niet anders zijn. De kaartverkoop voor het festival is in volle gang. Voor meer info check je de officiële site van het festival.

Benieuwd naar de ervaringen van de bezoekers van vorig jaar? Lees deze dan gauw terug in ons festivalrapport. Beluister ook onze Spotify-playlist van het festival.


Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.