EXIT 2019 presenteert The Chainsmokers

Een nieuwe headliner voor EXIT 2019: het Servische festival voegt The Chainsmokers toe aan de line-up. Het Amerikaanse dj-duo sluit de tweede dag af.

EXIT 2019 is naar eigen zeggen de grootste editie ooit. Eerder werd er al bekendgemaakt dat Sofi TukkerThe Cure en Dimitri Vegas & Like Mike naar Servië afreizen komende zomer.

The Chainsmokers

De heren van The Chainsmokers komen oorspronkelijk uit New York en zijn al actief onder de huidige naam sinds 2012. De echte doorbraak liet echter nog even op zich wachten. Wereldwijde bekendheid genoten de heren pas sinds 2014 door de release van hun single ‘#Selfie’.

Momenteel bestaat het repertoire van de band uit drie albums, Bouquet, Collage en Sick Boy. De hit ‘Closer’ kwam uit in 2016 als het resultaat van een samenwerking met Halsey. Het was het eerste nummer van het duo dat een eerste plek bereikte in onder andere de Nederlandse Top 40. 

In 2018 was het trio nog te zien op onder meer Balaton Sound en gaven ze een optreden in de Ziggo Dome.

EXIT 2019

EXIT Festival 2018

Het Servische EXIT Festival vindt dit jaar plaats van 4 tot en met 7 juli in Novi Sad. Met de aankondigingen van onder meer Sofi TukkerThe Cure, Paul Kalkbrenner, Carl Cox en Dimitri Vegas & Like Mike is de toon gezet voor de line-up. Voor meer over het festival kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

EXIT Festival steunt niet alleen op een sterke line-up, maar ook op een fabelachtige locatie. De nachtelijke sferen in en rondom het Fort van Petrovaradin maken de festivalervaring namelijk compleet. Niet voor niets won het festival afgelopen jaar de Festileaks Festival Award voor ‘beste locatie’.

Benieuwd naar de voordelen van EXIT, Kom er achter welke 6 dingen EXIT te bieden heeft! Nieuwsgierig geworden naar hoe EXIT wordt ervaren door de bezoekers? Check dan snel het festivalrapport van afgelopen editie.

EXIT Festival Logo

EXIT Festival 2024

Locatie
Servië
Novi Sad, Servië
Datum 11-14 juli 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen