Een nieuwe aanwinst voor de line-up van Lowlands. Eerder vandaag heeft het festival singer-songerwriter Tirzah aangekondigd.

Lowlands blijft met nieuwe namen komen. Na Ares en Girl in Red wordt deze week ook Tirzah toegevoegd aan de line-up.

Eerder werden ook Tame Impala, The Prodigy en Twenty One Pilots onthuld voor het festival in Biddinghuizen. Het optreden van The Prodigy is echter afgezegd na het plotselinge overlijden van zanger Keith Flint.

Tirzah

Tirzah is een Singer-songwriter uit Londen. In 2013 bracht ze al haar eerste single uit, genaamd ´I´m not dancing´. Pas afgelopen jaar bracht ze haar debuutalbum Devotion uit. Ze staat vooral bekend om haar diepe bassen en alternative R&B-soundscapes. Lowlands is niet het eerste festival voor de artieste. Ze staat naast Lowlands onder meer op Dour 2019.

Lowlands 2019

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De 27e editie van Lowlands vindt plaats van 16 tot en met 18 augustus 2019. Het festival vindt traditiegetrouw plaats op het festivalterrein in Biddinghuizen, naast attractiepark Walibi Holland. Een groot deel van de namen is al bekend. Onder meer Tame Impala, Twenty One Pilots, The NationalJames Blake en The Vaccines geven een optreden op het evenement. Tickets voor het festival in Biddinghuizen zijn al een tijdje uitverkocht.

Voor meer informatie over het festival kun je de officiële website bezoeken. Wil je je alvast opwarmen voor de aankomende editie van het festival? Beluister dan onze Spotify-playlist hieronder.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.