Sziget 2019 presenteert Naaz en meer voor Europe Stage

Nieuws over de programmering van de Europe Stage op Sziget 2019. Onder de maar liefst dertig bevestigde up-and-coming Europese acts bevinden zich Naaz en Whispering Sons.

De organisatie van het festival maakte in totaal dertig namen bekend voor de Europe Stage. Op dit podium vind je ieder jaar een verscheidenheid aan Europese acts die een groei in populariteit doormaken. Een optreden op het populaire festival vormt tevens een extra boost voor de muzikale carrière van de artiesten.

Vorig jaar bestond de Nederlandse delegatie uit Fresku en Blaudzun, nu maken Jungle by Night en Naaz hier deel van uit. Daarnaast reist ook het Belgische Whispering Sons af naar Boedapest.

Een volledige overzicht met alle bekendmakingen vind je hieronder:

 • Hippocampe Fou
 • Jungle by Night
 • Bosse
 • 47Soul
 • Maruja Limón
 • Algiers
 • Sophie Hunger
 • Lord Esperanza
 • Coma Cose
 • L’ Or du Commun
 • Whispering Sons
 • Carnival Youth
 • Naaz
 • Leoniden
 • I hate my village
 • Lucille Crew
 • Idiotape
 • The Ringo Jets
 • Ivan Dorn
 • Pipes & Pints
 • La Ganga Calé
 • Rendez-Vous
 • Celeste Buckingham
 • Mörk
 • Esti Kornél
 • Satellites
 • Belau
 • Cheap Tobacco
 • Hearts Hearts
 • Mongooz And The Magnet

Via Festileaks naar Sziget

Wil je graag naar Sziget, maar heb je geen kaarten? Geen probleem: Festileaks geeft namelijk 2 tickets weg voor het Hongaarse festival! Hoe je kans maakt lees je hier.

Heb je al wel kaarten en wil je alvast het ultieme Hongaarse festivalgevoel ervaren? Check dan de 25 onvergetelijke momenten uit de Sziget-geschiedenis, of bezoek de exclusieve pre-party in Utrecht. Dit jaar vormen acts als Foo Fighters, Twenty One Pilots en Ed Sheeran de hoogtepunten van het festival. Ook staan er nog een heleboel verrassende namen op het affiche die je zeker wilt ontdekken.

Sziget 2019

Sziget Elrow
Foto: elrow (Sziget 2018)

Sziget keert in 2019 terug voor de 27e editie. Het festival vindt plaats van 7 tot en met 13 augustus op het Óbuda-eiland, in hartje Boedapest. Voor de scherpe geest: het festival communiceert een dagje minder, maar duurt nog steeds even lang als voorgaande jaren. Dit om de laatste nacht van het festival niet te verwarren met een complete programmering gedurende de dag. Dit jaar staan onder meer Ed SheeranFoo Fighters, Florence + The Machine en Post Malone op de bühne.

Ter voorbereiding op de editie van dit jaar hebben we voor jou de zeven meest verrassende acts die je moet zien op een rij gezet. In ander artikelen vertellen we je over de 25 onvergetelijke momenten uit de geschiedenis van het festival wat je kunt verwachten van headliner Twenty One Pilots.

Wil je weten hoe het er vorig jaar aan toeging in Hongarije? Lees dan ons festivalrapport. Tickets voor het festival zijn te koop via de website. Helaas zijn de dagtickets voor Ed Sheeran al uitverkocht.

Luister ook naar onze Spotify-playlist van het festival:

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Halsey
Liam Gallagher
Tickets Kopen