Tame Impala speelt aantal nummers met A$AP Rocky op Coachella 2019

Photo: Ben Houdijk

Tame Impala en A$AP Rocky speelden dit weekend op Coachella een aantal nummers samen. De kans is aanwezig dat deze samenwerking ook op Lowlands te horen is, aangezien deze twee acts ook in Biddinghuizen op het programma staan.

Tijdens de set van Tame Impala op het Amerikaanse Coachella festival vond een opvallende samenwerking plaats. Rapper A$AP Rocky betrad tijdens het optreden van Tame Impala het podium voor twee nummers.

Tame Impala en A$AP Rocky staan allebei ook op Lowlands. Hierdoor is het niet ondenkbaar dat ze ook in Biddinghuizen het podium met elkaar delen.

Bekijk hieronder een opname van het verrassingsoptreden van A$AP Rocky tijdens de gig van Tame Impala:

https://www.youtube.com/watch?v=zQPh7BcMAzg

Tame Impala

Tame Impala is een project van Kevin Parker. De Australische multi-instrumentalist speelt alle platen van Tame Impala zelf in produceert de albums vervolgens grotendeels zelf af. De band die hij meeneemt om de songs live te vertolken bestaat onder andere uit leden van bevriende band Pond. Tame Impala heeft tot nu toe drie studioalbums uitgebracht, waarvan ‘Currents’ uit 2015 de meest recente is.

In 2019 gaat Kevin Parker met zijn band ook weer op tour. Verschillende festivals als Lowlands, Pukkelpop, We Love Green, La Route Du Rock en Hurricane en Southside staan voor de band op het programma.

Wil jij je alvast voorbereiden op de show van Lowlands? Tijdens het eerste weekend van Coachella maakten wij alvast een uitgebreide opwarmer voor je.

Lowlands

Lowlands 2018 Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

De 27e editie van Lowlands vindt plaats van 16 tot en met 18 augustus 2019. Het festival vindt traditiegetrouw plaats op het festivalterrein in Biddinghuizen, naast attractiepark Walibi Holland. Een groot deel van de namen is al bekend. Onder meer Tame Impala, Twenty One Pilots, The NationalJames Blake en The Vaccines geven een optreden op het evenement. Tickets voor het festival in Biddinghuizen zijn al een tijdje uitverkocht.

Voor meer informatie over het festival kun je de officiële website bezoeken. Wil je je alvast opwarmen voor de aankomende editie van het festival? Beluister dan onze Spotify-playlist hieronder.