Fans van Pinkpop opgelet! Het Limburgse festival geeft twee keer 2 dagkaarten weg voor de aankomende 50e editie.

De organisatie is op zoek naar bijzondere verhalen over het echte “Pinkpopgevoel” van festivalgangers. Onder de inzendingen wordt twee keer 2 dagkaarten verloot. Meedoen met de actie kan tot en met vrijdag 5 april via deze link.

Hoewel de kaarten voor het festival nog niet zijn uitverkocht, gaat de verkoop hard. Er zijn namelijk al meer dan 60.000 kaarten over de toonbank gegaan.

Pinkpop 2019

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2018)

In 2018 prijkten Pearl JamFoo Fighters en Bruno Mars op de line-up van de 49e editie van het festival in Landgraaf. Dit jaar viert Pinkpop haar vijftigste verjaardag, en het volledige affiche is inmiddels bekend: Mumford & SonsThe Cure en Fleetwood Mac zijn de headliners. Het festival vindt plaats in het pinksterweekend: 8, 9 en 10 juni 2019. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Pinkpop? Check in ons festivalrapport wat bezoekers van de afgelopen editie vonden. Beluister uiteraard ook onze Spotify-playlist van de aankomende editie om alvast in de stemming te komen.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.